PS3 Türkçe YAMA Child of Light PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Child of Light PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 110 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Child of Light PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurullahkzlkyaa

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
317
429
63
Siteye Git

Child of Light PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

Herkese merhaba mcpsp sakinleri. bügün çevirisi Taner saydam'a, Portu bana ait olan yeni bir yama ile burdayım.
Yamayı bu öglen arası 2-3 saat gibi bir kısa sürede PS4 portundan uyarladım.
bu akşama dogru ise oyunu indirdim. çok vaktim olmadı 5-10 dakika oynayıp test edebildim.
ek olarak PS4 yamasının oynanış video'sunu aşagıda bırakıyorum. aralarında hiç bir fark yoktur. 🙂

NOT:
Yama NPEB01934 bölge kodlu oyunda, 1.01 surumunde denenmiştir.

En başta oyunun çevirisi için
Taner Saydam'a, araç için Aluigi ve Swuforce'a, PS4 Portu içinde Castellanos'a Teşekürlerimi iletiyorum.☺

PS4 yamasına burdan da erişebilirisiniz:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

OYUN HAKKINDA
Oyunun hikayesi kurgusal Lemurya diyarında geçmektedir . Gizemli bir hastalıktan öldükten sonra Lemurya'da uyanan Aurora adlı çocuk, Gece Kraliçesi tarafından esir tutulan güneşi, ayı ve yıldızları geri getirmek zorundadır.

Oyun çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı, özellikle görselleri, sunumu, oynanışı, müzikleri ve hikayesi övgü topladı.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANER SAYDAM

TOOL
ALUIGI & SWUFORCE

PS4 PORT
CASTELLANOS (ÇAĞ)

PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY

PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
2,759
37,391
113

Herkese merhaba mcpsp sakinleri. bügün çevirisi Taner saydam'a, Portu bana ait olan yeni bir yama ile burdayım.
bu akşama dogru ise oyunu indirdim. çok vaktim olmadı 5-10 dakika oynayıp test edebildim.
ek olarak PS4 yamasının oynanış video'sunu aşagıda bırakıyorum. aralarında hiç bir fark yoktur. 🙂

NOT:

Taner Saydam'a, araç için Aluigi ve Swuforce'a, PS4 Portu içinde Castellanos'a Teşekürlerimi iletiyorum.☺

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

OYUN HAKKINDA
Oyunun hikayesi kurgusal Lemurya diyarında geçmektedir . Gizemli bir hastalıktan öldükten sonra Lemurya'da uyanan Aurora adlı çocuk, Gece Kraliçesi tarafından esir tutulan güneşi, ayı ve yıldızları geri getirmek zorundadır.

Oyun çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı, özellikle görselleri, sunumu, oynanışı, müzikleri ve hikayesi övgü topladı.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANER SAYDAM

TOOL
ALUIGI & SWUFORCE

PS4 PORT
CASTELLANOS (ÇAĞ)

PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY

PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY

[Gizli içerik]
Eline emeğine sağlık 👏

Nurullahkzlkyaa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2021
70
36
18
23

NOT:

OYUN HAKKINDA

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANER SAYDAM

TOOL
ALUIGI & SWUFORCE

PS4 PORT
CASTELLANOS (ÇAĞ)

PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY

PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY

[Gizli içerik]
Elinize sağlık hocam. Bu tür sıra tabanlı oyunları önceden pek sevmezdim, Clair Obscur: Expedition 33 beni öyle bir etkiledi ki bu türdeki oyunlar acayip ilgimi çekmeye başladı. Boş vaktim olduğunda kesinlikle oynayacağım.

Castellanos @Castellanos hocam şifre alabilir miyim?

Son düzenleme:

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
317
429
63
Siteye Git
Elinize sağlık hocam. Bu tür sıra tabanlı oyunları önceden pek sevmezdim, Clair Obscur: Expedition 33 beni öyle bir etkiledi ki bu türdeki oyunlar acayip ilgimi çekmeye başladı. Boş vaktim olduğunda kesinlikle oynayacağım.
Bende bugün girdim baya bir oynadım. Hatta iki kişide oynanabiliyormuş. Diğer koluda kardeşime verdim. Beraber oynadık. Hikâye güzele benziyor.