Formenos Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 19, 2022 9 1 3 Dün 12:42 AM da #1 Merhaba bd jb ile ea 26 kurdum ama ilk versiyonu ve nasıl son sürüme güncellerim detaylı anlatım süper oşur
Merhaba bd jb ile ea 26 kurdum ama ilk versiyonu ve nasıl son sürüme güncellerim detaylı anlatım süper oşur
cafein555 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 10, 2022 136 30 28 Dün 1:02 AM da #2 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Dün 1:03 AM da cafein555' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... burda bulabilirsin hocam
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Dün 1:03 AM da cafein555' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... burda bulabilirsin hocam