-
Öne çıkan konu
Goat Simülatör PS3 Türkçe Yama İndir [Düzenlemiş AI Çevirisi] (ÇIKTI!)
herkese merhaba bugun çevirisi ve uyarlaması benim tarafından yapılan bir yama ile beraber burdayım.
2000 bin satırlık tum kelimeleri tek tek yapay zeka yardımı ile çevirdim.
yamayı test ederken bir kaç yerde donma sorunu ile karşılaştım
ama merak etmeyin tum hataları düzelttim ve şuan yama sorunsuzdur. çevrilmeyen yer yoktur.
yama NPEB02321 bölge kodlu oyunda denenmiştir.
ÇEVİRİ DURUMU
MENÜ ÇEVİRİSİ: %100
OYUN İÇİ GÖREVLER, KELİMELER, SPLİT SCREEN ÇEVİRİSİ: %100
OYUN HAKKINDA
Goat Simulator, yeni nesil keçi simülasyonunu ayağınıza getiriyor. Artık keçi olmayı hayal etmenize gerek yok, hayalleriniz sonunda gerçek oldu!
Coffee Stain Studios tarafından geliştirilip yayınlanan, üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir aksiyon video oyunudur. Nisan 2014'te Microsoft Windows için, Haziran 2014'te ise Linux ve OS X sürümleri yayınlanmıştır. Android ve iOS için mobil sürümleri Eylül 2014'te yayınlanmıştır. Xbox 360 ve Xbox One sürümleri Nisan 2015'te, PlayStation 3 ve PlayStation 4 sürümleri ise Ağustos 2015'te yayınlanmıştır; bu sürümler Double Eleven tarafından geliştirilmiştir. Oyunu ve indirilebilir içeriği içeren bir Nintendo Switch sürümü ise Ocak 2019'da yayınlanmıştır.
Oyun, geliştirici tarafından kaykay oyunlarına benzetildi, ancak oyuncunun açık dünya haritasında başka büyük hedefler olmadan mümkün olduğunca fazla hasar vermeyi hedefleyen bir keçiyi kontrol ettiği bir oyun. Başlangıçta şirket içi bir oyun içi etkinlikte şaka amaçlı bir prototip olarak geliştirilen ve YouTube videolarında erken alfa aşamasında gösterilen oyun, heyecan ve ilgiyle karşılandı ve stüdyoyu, oyunun eğlence değerini korumak için çeşitli bozulmayan hataları ve aksaklıkları koruyarak oyunu yayınlanabilir bir hale getirmeye yöneltti.
oyunu 2 kişi bölünmüş ekran olarakta oynayabilirsiniz.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY
PS3 TEST & UPLOAD
YERAYAY
PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY
YAMANIN FULL İNDİRME LİNKLERİ;
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: