Mame Plus 0.131

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Mame Plus 0.131 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,306 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı Mame Plus 0.131
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,516
56,351
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

By
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Mame emulatörünün son sürümü, Marvel vs Capcom 2 eklenmiştir ama şuanda not working'tir

:download:

system.exe

Erişim Engelli
Eyl 14, 2008
15
0
1
paylaşım için teşekkürler.

mctuna sana bi sorum olacak ?

sence bu makaron emusundaki dc oyunlarını mame de ne zaman oynayabilecez ?

bi kaynak varmı bildiğin bu işleri takip edebileceğimiz ?

vistada makaron emusunu açamadım eğer sen açabiliyorsan sorunsuz olarak yardımcı olursan minnettar olurum dostum ?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,516
56,351
113
44
Siteye Git
Geliştiricilerin çalışmaları devam ediyor dostum,makaron oyunları sorunsuz çalıştırıyor evet ama o sadece tek system üzerine yapılmış bir emulatör,mame multi emulatör olduğu için kodlamaları daha zor oluyor

Makaron emultörünü vistada kullanmıştım ama uzun süredir oyunlardan uzağım emulatör kurulu değil pc'de :)