Mame143u7

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde altair tarafından oluşturulan Mame143u7 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı Mame143u7
Konbuyu başlatan altair
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altair

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
Mamenin en yeni çıkan 143u8.1 ve romlarıda içinde oynamaya hazır halde bayağa uğraştırdı ama değdi son versiyondur tuna kardeşimizin verdiği emulatordur şu anda upluad yapıyorum bu güzel oyunları arkadaşlar bu akşam işten gelir gelmez linki eklerim yorumlarınızı bekliyorum:)
içindeki oyunlardan bazıları
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

atlantisprensi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2008
99
1
8
Romsuz olarak hazır dosyayı da verirmisin? Ayrıca Cheat dosyası da varmı bu versiyonun?

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
romsuz olarak hazır dosyayı tuna kardeşimiz vermiş dostum ordan indir bu emulatoru 143u8.1 de çıktı tuna paylaştı kardeş onuda indirebilirsin:)