Oyunun İsmini Hatırlayamadım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde Gawain tarafından oluşturulan Oyunun İsmini Hatırlayamadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,884 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı Oyunun İsmini Hatırlayamadım
Konbuyu başlatan Gawain
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan legal_34

Gawain

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2010
2
0
1
46
Jetonlu atari oyunuydu, dövüş oyunuydu, 4-5 karakter vardı, bir tanesi boğa kafalı bir adamdı boynuzları vardı bunlar koasarak b ırbırlerıne gırıyordu, diger bır karakterın ısmı hercul du, boga dıger rakıbını havaya kaldırıyor, 200 metre yukarıya atıyordu falan...olenelrı ıkı tane sıyah kapsonlu cuce göturuyordu....ısmı ne bu oyunun arkadaslar lutfen...

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim mesela street figter gibimi yani raundlumu yoksa ilerlemelimi hagar tarzı

ejderfunk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 18, 2008
37
0
6
41
bende oyunu biliyorum ama adı aklıma gelmiyor içinde boğa kız erkek ve farklı yaratıklarda vardı

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
Evet bu oyunu bende aryorum. Çok oynardım ama adı aklıma gelmiyor. Geniş bir dövüş sahası vardı street fighter gibi sabit ekran değildi. Hep boğayı seçerdim genelde :) Hayvan ve yaratık karakterler vardı neydi adı yaa?

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
hocam ilginiz için teşekkürler yalnız hatırladığım kadarıyla 3d bir oyun değildi. Karakterleri biraz daha ufaktı bu tekken vari bir oyunmuş.

Bump:
Jetonlu atari oyunuydu, dövüş oyunuydu, 4-5 karakter vardı, bir tanesi boğa kafalı bir adamdı boynuzları vardı bunlar koasarak b ırbırlerıne gırıyordu, diger bır karakterın ısmı hercul du, boga dıger rakıbını havaya kaldırıyor, 200 metre yukarıya atıyordu falan...olenelrı ıkı tane sıyah kapsonlu cuce göturuyordu....ısmı ne bu oyunun arkadaslar lutfen...
hocam ben aradığım oyunu buldum umarım aynı oyundan bahsediyoruz dur. Ben rom unu indirip mame arşivime ekledim :eek:yuncu:

Oyunun adı : mutant fighters

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.