PS5 Yardım Playstation 5'imi nasıl kıracağım?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde pleasestop tarafından oluşturulan Playstation 5'imi nasıl kıracağım? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 266 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Playstation 5'imi nasıl kıracağım?
Konbuyu başlatan pleasestop
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

pleasestop

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2026
17
2
3
Merhaba dostlarım;
Belirttiğim gibi Playstation 5'imi kırmak istiyorum ama nasıl yapacağım, hangi firmwareyi nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok. PS5 Sürümüm 10.40 şu anda. Yardımcı olabilecek üstadlarım varsa şimdiden teşekkür ederim <3

hell_boy_085

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 18, 2008
38
3
8
41
arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim. ps5 diskli sürüm cfi2016 sıfır aldım henüz kutudan çıkarmadım. jeilbreakli kullanmak istiyorum da. ilk kurulumda neler yapmalıyım. cd ve kol güncellemeleri varmış sanırım ps5 ile ilgili pek bilgim yok. ps4 kullanıyorum 9.03 kırık versiyon. nasıl bir yol izlemeliyim. şimdiden teşekkürler.

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
289
82
28
arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim. ps5 diskli sürüm cfi2016 sıfır aldım henüz kutudan çıkarmadım. jeilbreakli kullanmak istiyorum da. ilk kurulumda neler yapmalıyım. cd ve kol güncellemeleri varmış sanırım ps5 ile ilgili pek bilgim yok. ps4 kullanıyorum 9.03 kırık versiyon. nasıl bir yol izlemeliyim. şimdiden teşekkürler.
Yedekleme dosyası bul onunla başla

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
752
334
63
NanospeedGamer backup dosyası
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

m0ur0ne backup dosyası
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İkiside 4.03-10.01 sürüm destekli backuplar üsteki daha sade alttaki de bir kaç özellik var ana sayfada etahen debug menüsü kısa yolu gibi özellikler var tavsiye ederim ikisini de.

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
289
82
28
NanospeedGamer backup dosyası

m0ur0ne backup dosyası

İkiside 4.03-10.01 sürüm destekli backuplar üsteki daha sade alttaki de bir kaç özellik var ana sayfada etahen debug menüsü kısa yolu gibi özellikler var tavsiye ederim ikisini de.
Sen horizon 5 oyununu yükledin mi çalıştırma konusunu çözemedim

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
752
334
63
Sen horizon 5 oyununu yükledin mi çalıştırma konusunu çözemedim
İndirdim ama deneyememiştim yarın deneyebilirim denedikten sonra dönerim shadowmont plus sürümünü kullanıyorum çok başarılı otomatik başlatma açık cihaz kırılır kırılmaz direk o da çalışıyor oyunlar çalışmazsa itemzflow ile denerim sanırsam homebrew ile çalışıyor deniyordu ama onu hiç kullanmadım.