PS3 Move Kullanamıyorum. [SS]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde Vendetta0 tarafından oluşturulan PS3 Move Kullanamıyorum. [SS] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,145 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Move Kullanamıyorum. [SS]
Konbuyu başlatan Vendetta0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vendetta0

Vendetta0

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 21, 2013
37
12
8
35
Merhaba Forum ahalisi. bu movelerin yeni çıktığında PS3 ile moveyi birlikte alan bir akrabam vardı. Movesi ile en fazla 3 defa oynamışızdır. Sonra Kutuya koydu ve 1,5 senedir falan kutunun içinde öylecedurup yatıyor. Bende geçen bayram madem durmasın diye aldım getirdim eve. Birde Torrentten Sport Champions 2 indirdim. bir hevesle PS ye kurdum, oyunu açtım birde ne göreyim Kamera tanımıyor moveyi. Daha doğrusu görüntü neredeyse hiç görmüyor kamera. çizik çizik bozuk bir görüntü. ışık kaynaklarını zar zor görüyor. bunun sebebi nedir donanımsalmıdır? dururken kameraya böyle birşey olmuş olabilirmi? Veya CFW de Move kullanamıyormuyuz bu mudur sebebi? bana donanımsalmış gibi geldi. nerede yaptırabilirim bunu? Kötü oldu açıkcası ne eyecamda ne movede Kılcal çizik dahi yokken böyle olması. moralim bozuldu epey hallolabilirmi bu sorun?

Vendetta0

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 21, 2013
37
12
8
35
Up sorun Ps3 te sanırım nasıl çözeceğim bu sorunu? Kamerayı program vesilesi ile Pc ye taktım ve cam gibi görüntü vardı sorunsuz