Hayır sarı renkte yanmıyor. Sorunumu baştan şöyle özetleyeyim.
"Dün PS3'üm başka ekrana bağlandı ve ayarları değişti. Evdeki monitöre bağlayamıyorum şimdi... Monitöre bağlarken kullandığım kablo
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
. (DVI ile bağlıyorum yani)
PS3'ü evdeki monitöre(ASUS VW222S) takmayı ilk denediğimde de OUT OF RANGE uyarısı çıkmıştı ben de tüplü televizyona PS3'ü aynı kablonun VGAsı ile bağlamıştım Display Settingsten çözünürlüğü düşürmüştüm. Şimdi o tüplü televizyonum yok. HDMI desteği olan yeni bir televizyon var. PS3'ü HDMI ile bu televizyona bağlayınca görüntü alıyorum. Dolayısıyla buradan çözünürlük ayarlarına değiştirmeyi denedim.
PS3'ü hem VGA ile bu televizyona hem de anlattığım kablo ile monitöre bağladım. Display settings > Video output settings'ten
component d-terminal'ı seçtim. Tüplü televizyonda bunu seçince çözünürlük seçimi falan çıkıyordu çözünürlüğü düşürünce monitöre görüntü geliyordu. Ama yeni televizyonda bunu seçince ekran 30 saniyeliğine kararıyor monitörümde OUT OF RANGE uyarısı çıkıyor. Yani component d-terminal'i seçip çözünürlüğü düşürebilsem monitöre görüntü gelecek ama beceremedim bir türlü...
Resetlemek falan sorunu çözmüyor çünkü esas resetli halinin çözünürlüğü monitöre uymuyor. Resetleyince OUT OF RANGE uyarısı çıkıyor gene..."