PS4 PES 2021 Türkçe Spiker İstek

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde moderx tarafından oluşturulan PS4 PES 2021 Türkçe Spiker İstek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 PES 2021 Türkçe Spiker İstek
Konbuyu başlatan moderx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meteora*

moderx

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2019
39
7
8
Merhaba, konunun yerinin tam olarak neresi olduğunu bilmediğim için. Türkçe Spiker dosyasını örnek veriyorum Kurulu CUSA18740 PES 2021 yada PATCH'lı oyunlardan birine sonradan eklemek mümkün müdür? Çünkü bu Türkçe spiker olayı her seferinde çok geç çıkıyor ve çok bekliyoruz. Mevcut oyuna entegre edilmesi mümkün müdür? Eğer mümkünse Türkçe spiker dosyası elinde olan varsa paylaşabilir mi?

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,505
13,004
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Evet mümkündür ama aşamalıdır.

Altta Gungor8484 @Gungor8484 'e ait anlatım mevcut

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Spiker dosyasını internette aratıp bulabilirsin, bende mevcut değil.

moderx

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2019
39
7
8
Evet mümkündür ama aşamalıdır.

Altta Gungor8484 @Gungor8484 'e ait anlatım mevcut

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Spiker dosyasını internette aratıp bulabilirsin, bende mevcut değil.
Anladım hocam, bayağı meşakkatliymiş, export etme import etme tekrar pkg vs. Bunlar olmadan direkt olarak PKG olarak örnek vereyim game pk datapack pkg sonrada türkçe spiker pkg olarak eklenebilir sanmıştım.
Teşekkür ederim.

Meteora*

PES YAMA KİNG
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2012
330
2,160
93
Türkçe spikerler devam edecek :) Yeni nickim yeni formum ile yanınızdayım ..

Meteora*

PES YAMA KİNG
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2012
330
2,160
93
Spiker oyunun içindeki farklı bir dosyadır. Pes 2021 de türkçe spiker desteği maalesef yok. Senkron ediliyor yani kaba taslak dosyalarla oynuyoruz.
Hali hazırda oyunlar var. Paylaşıma sunulacak upload bekleniyor :)

msgday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2014
83
13
8
Spiker oyunun içindeki farklı bir dosyadır. Pes 2021 de türkçe spiker desteği maalesef yok. Senkron ediliyor yani kaba taslak dosyalarla oynuyoruz.
Hali hazırda oyunlar var. Paylaşıma sunulacak upload bekleniyor :)
daha önceki konuyu neden kaldırdın hocam açtığın konu çöp kutusuna taşınmış