PSX Red Alert FULL

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp PS1 Oyunları kategorisinde Wampirjikx tarafından oluşturulan PSX Red Alert FULL başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,628 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp PS1 Oyunları
Konu Başlığı PSX Red Alert FULL
Konbuyu başlatan Wampirjikx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan delihasan

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36

OYUN İÇİ SS'LER

İNDİR
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 95 MB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifresi: Wampirjikx
Kurulum
çıkan dosyayı PSP/GAME atın

Test:5.03 Gen-A (Popsloader 3.52) Gen-B de çalışıyor

NOT: Oyunu çevirme ve Upload bana aittir. Oyun içi ss ler bana ait değildir benim PSP PSX oyunlarınında SS almıyor :S
İYİ EĞLENCELER :wi:

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
44
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Wampir Türkçe'yi katletme..EYLENCE diye bir terim yoktur.. EĞLENCE vardır..Lütfen biraz daha dikkatli olalım..

Bu arada bu oyun bir klasiktir zamanında 1997 senesidne deliler gibi oynardım..Ama PSP'de oynanmaz..Klavye mouse ikilisi şart :D

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
Chuk abi şu link i kontrol edermisin bende sorunlu gözüküyor o yüzden 1 daha upload a başladım.

Analog a güzel oynanıyor biraz yavaş diye sıkılmayın sakın R tuşuna bastıgınızda hızlı gidiyor

Bump:
Wampir Türkçe'yi katletme..EĞLENCE diye bir terim yoktur.. EYLENCE vardır..Lütfen biraz daha dikkatli olalım..

Bu arada bu oyun bir klasiktir zamanında 1997 senesidne deliler gibi oynardım..Ama PSP'de oynanmaz..Klavye mouse ikilisi şart :D
El alışkanlığı düzeltiğin için Saol :D

Bump: Link düzgünse Delta force u upload edicem

blueedeep

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2008
93
0
6
teşekkürler bakalım psp'de nasıl olacak.efsane oyun benim için

usnn

Red Baron
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
441
1
18
40
Oyun bence Psp'dede muhteşem ama nedense bazı yerlerde kitleniyordu oyun öyle hatırlıyorum bence kesin indirip oynayın acayip sarıyor yeni versiyonları felan yokmudur bunun :)

delihasan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2010
11
0
1
32
ya bu psx oyunları çalıştırmak için ne lazım benimki normal sony psp