Rebug 4.41 cfw sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mehmetemren tarafından oluşturulan Rebug 4.41 cfw sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,398 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı Rebug 4.41 cfw sorunu
Konbuyu başlatan mehmetemren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mehmetemren

mehmetemren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2013
16
0
1
31
Şu bi yıldır yurtdışında olmamdan dolayı ps3 e hiç bakmıyordum. Önceden 3.55 cfw kmeaw kuruluydu. Blur vs oyunları artık çalıştıramaz oldum diye güncellemelere falan baktım. Yeni olan 4.41 cfw (Rebug 4.41.2 Lite CFW Çıktı - PSN + Online Oyun Oynama Yükleme Rehberi Burada)yi tarifine göre kurdum. Şu anda hiç bir program kuramıyorum hiçbir oyuna giremiyorum sistem ayarlarına girdiğimde 4.41 gözüküyor. Çok sıkışık durumdayım tekrar yurtdışına gidicem kardeşimde anlamıyor bu işlerden oyun oynamak istiyor evdekiler çok baskı yapıyorlar bozdun falan diyerek lütfen yardım edin arkadaşlar....

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,470
12,901
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
3.55 kuruluyken kullandığın programlar, oyunlar ne yazık ki çalışmaz. Kullandığın programların 4.41'e uyumlularını yüklemelisin. Oyunlardada muhtemelen fix yapmışsındır onlarında orjinal dosyalarını yüklemelisin.

mehmetemren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2013
16
0
1
31
3.55 kuruluyken kullandığın programlar, oyunlar ne yazık ki çalışmaz. Kullandığın programların 4.41'e uyumlularını yüklemelisin. Oyunlardada muhtemelen fix yapmışsındır onlarında orjinal dosyalarını yüklemelisin.
Onu anladım fakat birşeyler kuramıyorum 4.41 için olan multimanı bile kuramadım... önceden olan o install package sekmesi falan da gitti.

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,470
12,901
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Ben 4.40 kullanıyorum ve bende install package files var, 4.41'de varmı yokmu bilmiyorum. Eğer yoksa downgrade yapmalısın.

********-- Post added at 15:06 ********-- Previous post was at 14:55 ********--

Eğer tool box varsa ordanda girebilirsiniz install package files'a. üzerine gelip bekleyin.

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
3,986
113
29
İzmir/Buca
sanırım arkadaş ofw yapmış yanlışlıkla. Rebug 4.41de Package Manager var.

mehmetemren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2013
16
0
1
31
ofw olduğunu sanmıyorum çünkü rebugun kendi sitesinden indirdim.ama pakcage manager yok

********-- Post added at 15:40 ********-- Previous post was at 15:35 ********--

rebug yada ofw olduğunu nerden öğrenebilirim peki sürümde sadece 4.41 yazıyor.

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
3,986
113
29
İzmir/Buca
ofw olduğunu sanmıyorum çünkü rebugun kendi sitesinden indirdim.ama pakcage manager yok

********-- Post added at 15:40 ********-- Previous post was at 15:35 ********--

rebug yada ofw olduğunu nerden öğrenebilirim peki sürümde sadece 4.41 yazıyor.
psn amblemi kırmızımı mavimi ?

eğer sadece package manager yoksa
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bunu indir.