PS3 Türkçe YAMA Syberia 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

PS4 12.50 ve 12.52 VERSİON JAİLBREAK CD SİPARİŞİ     İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Syberia 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 55 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Syberia 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan snooker2oo8

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
350
551
93
Siteye Git

Syberia PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

Herkese merhaba mcpsp kullanıcıları bügün Çevirisi Why Not Çeviri, Uyarlamasi bana Ait olan yep yeni bir PS3 türkçe yaması ile karşınızdayım.
normalde yamayı uyarlamak çok zor olucaktı çunkü PC ile PS3 Dil Dosyaları farklı formatta. bende bu işlemi kısaltmak adına bu sisteme özel bir araç oluşturdum.
kullandıgım, yaptıgım araç 2. oyun ilede uyumlu. onunda yaması gelecektir. bu arada
oyun içinde item adları, fax vb. şeyler grafik tabanlı yazı onlara ellemedim, ama altazyılardaki eksik yerleri elimden geldigince çevirdim.
Yama tüm verisyonlar ile uyumludur. (Syberia Collection dahil)
Oyun çevirisi için Why Not Çeviri'ye, PC Aracı için Delutto'ya, Uyarlama Konusunda Desteklerini
Esirgemeyen EmptyMan'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

OYUN HAKKINDA
Kate, sadık ve eşsiz bir otomaton olan Oscar ile beraber dâhi mucit Hans Voralberg'ün peşine düşerek gizemli ve unutulmuş yerleri, sıra dışı karakterlerle dolu dünyaları keşfeder. Hans ise gerçekleştirmesi neredeyse imkânsız bir hayalin peşindedir: efsanevi Syberia adasında yaşayan son mamutları bulmak.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
WHY NOT ÇEVİRİ

PC TOOL
DELUTTO

PS3 TOOL
YERAYAY

DESTEK
EMPTYMAN

PS3 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi: