Tekken Tag Özel Patch !

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde Sakura tarafından oluşturulan Tekken Tag Özel Patch ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,997 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı Tekken Tag Özel Patch !
Konbuyu başlatan Sakura
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Refleton

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Bazı Mame versiyonlarında Cheat dosyası çalışmadığı için ( PsxMame gibi... ) bir patch yapmaya karar verdim.Nvram olarak kayıt yapılmıştır ve Mame'nin her farklı ( XT , Plus , UI , FX gibi... ) versiyonunda deneyebilirsiniz.Aslında PsxMame Tekken Tag 'ı diğer emulatörlere göre daha hızlı çalıştırdığından herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.NvRam kaydının özellikleri :

--Skorlar ile beraber yapılan hilelerde kaydedilebilir.
--Mame Kaynak kodu olduğu için her değişik versiyonda çalışır.
--Memory Card ile alakası yoktur.Çünkü her oyun için ayrı kayıt yapılır.

Patch 'ı çalıştırdığınızda sizlere neler yapmanız gerektiğini türkçe olarak anlatacak.İşte birkaç ekran görüntüsü :

Yeni Link By Refleton
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Rar Şifresi: mcpsp

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
636
226
43
patc kurulumu için yardımcı olurmusun mame de tag çalısmıyor.paylaşım için teşekürler

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,516
56,355
113
44
Siteye Git
Mame'nin son versionunu indir dostum onunla tag oyununu açabilirsin,senin kullandığın eski sürüm mame istag çalışmaz,forumumuzda son sürüm mame emulatörü mevcudtur

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Yahu bu Patch oyunu çalıştırmak için değil , yalnızca gizli karakterlerin aktif olmasını sağlar.

Çalıştıramamanın sebebi beceriksizliğinden kaynaklanıyor , arkadaşım.Forumda Tekken Tag ile ilgili hem benim hem de McTuna 'nın topiğinde herşey zaten yazıyor.

Gelen aynı giden aynı yaw...:22: