Vita VPK Oyun Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita VPK Oyun İndir kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 819 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita VPK Oyun İndir
Konu Başlığı Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

darksmoke86

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
20
5
3

Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Uncharted Golden Abyss oyununu Psvita için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

BİLGİLENDİRME
1-Oyunun değişik bir dil yapısı vardı. İngilizce olarak tüm metinlerini bulmadığım için eksik olan kısımları
diğer diller ile tamamladım. İngilizce,Fransızca,İspanyolca vs hangi dilden bulursam metinleri çevirip birleştirdim :D
2-Hikaye ve konuşmalara özen gösterip düzeltmeler yaptım ama diğer kısımlar için pek uğraşmadım ufak tefek hatalar olabilir.
3-Font dosyasına türkçe harfleri Ç ve İ dışında ekledim. Uygun harf yoktu bunlar için malesef.

OYUN HAKKINDA
Uncharted: Golden Abyss , Bend Studio tarafından geliştirilenve Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation Vita için 2011 yapımı bir aksiyon-macera oyunudur . Naughty Dog'un Uncharted serisinin bir yan ürünü olan oyun,konsolun çıkış oyunlarından biri olarak piyasaya sürüldü. Golden Abyss , serinin bir ön bölümü olup, Uncharted: Drake's Fortune'un olaylarından önce geçmektedir. Hikaye, maceracı-hazine avcısı Nathan Drake'in kayıp Quivira şehrini arama macerasına dahil olması ve diğer hazine avcısı Marisa Chase'in ona yardım etmesi etrafında dönüyor.

PSVİTA KURULUM
-Psvita için rar dosyasından çıkan klasörü ux0/rePatch içine atın ve oyuna girin.
Not: rePatch plugin kuru olmalıdır.

VİTA3K KURULUM

-Vita3k yazan linkteki oyunu indirin ve zip dosyasını vita3k emulatörüne kurup oyuna girin.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

TOOL
PORTAGAS

[Gizli içerik]
Teşekkür ederiz

muhammet07

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2026
1
1
3

Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Uncharted Golden Abyss oyununu Psvita için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

BİLGİLENDİRME
1-Oyunun değişik bir dil yapısı vardı. İngilizce olarak tüm metinlerini bulmadığım için eksik olan kısımları
diğer diller ile tamamladım. İngilizce,Fransızca,İspanyolca vs hangi dilden bulursam metinleri çevirip birleştirdim :D
2-Hikaye ve konuşmalara özen gösterip düzeltmeler yaptım ama diğer kısımlar için pek uğraşmadım ufak tefek hatalar olabilir.
3-Font dosyasına türkçe harfleri Ç ve İ dışında ekledim. Uygun harf yoktu bunlar için malesef.

OYUN HAKKINDA
Uncharted: Golden Abyss , Bend Studio tarafından geliştirilenve Sony Computer Entertainment tarafından PlayStation Vita için 2011 yapımı bir aksiyon-macera oyunudur . Naughty Dog'un Uncharted serisinin bir yan ürünü olan oyun,konsolun çıkış oyunlarından biri olarak piyasaya sürüldü. Golden Abyss , serinin bir ön bölümü olup, Uncharted: Drake's Fortune'un olaylarından önce geçmektedir. Hikaye, maceracı-hazine avcısı Nathan Drake'in kayıp Quivira şehrini arama macerasına dahil olması ve diğer hazine avcısı Marisa Chase'in ona yardım etmesi etrafında dönüyor.

PSVİTA KURULUM
-Psvita için rar dosyasından çıkan klasörü ux0/rePatch içine atın ve oyuna girin.
Not: rePatch plugin kuru olmalıdır.

VİTA3K KURULUM

-Vita3k yazan linkteki oyunu indirin ve zip dosyasını vita3k emulatörüne kurup oyuna girin.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

TOOL
PORTAGAS

[Gizli içerik]
super