PSP Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 112,252 kez görüntülenmiş, 439 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nometh23

Blue Fox

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 1, 2009
114
3
18
Siteye Git
Sadece 5.00 m33 yazıyorsa versionun düşük. Buradaki oyuları oynaman için en az 5.00 M33-6 yapman gerekir. Ancak ilk sayfanın başında yazılanları da okumalısın. babamın convert ettiği bu oyunlar için ayrıca psp nizde versionunuza uygun popsloader yüklemeniz gerekir.

versionunzu 6.20 PRO-C FIX3 Kalıcı versiona da yükseltebilirsiniz ancak bu sayfadaki oyular için yine yine o versiona ait 6.XX popsloader gereklidir.

Bunların hepsini aşağıdaki linte bulabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim dediklerini yaptım ve dediğin gibi hepsi çalıştı.

PSP en son lise yıllarımda satın almıştım ozaman ya nexgamer yada o tarz bir sitede hakonun paylaşımları vardı sende eskiden orada yazardın hatırlıyorum hayel meyal hey gidi günler hey :)
 

sujeamy

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Kas 22, 2018
1
0
1
Thank you so much! I have been looking for MGS PSX version for so long!
 

sevincer7

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 5, 2014
105
15
18
Mortal komzbat trilogy link ölmüş bilmemne ihlalinden dolayı link kaldirilmistir diyor belki diger oyunlarinda linkleri ölmüştür
 

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
7,962
10,934
113
Mortal komzbat trilogy link ölmüş bilmemne ihlalinden dolayı link kaldirilmistir diyor belki diger oyunlarinda linkleri ölmüştür
Evet... mega linklerimin büyük bir bölümünü sildi. Mega normalde link silmez ama sanırım şikayet var ve bu linklerin olduğu hesaplar banlanmış... Zaten artık bu ps1 oyunlarını upload etmiyorum. Ölen linkleri ve oyunları müsait bir zamanda kaldıracağım.
 

eminballi04

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eyl 25, 2019
7
1
1
Sevgili ioriyaga micigim.
Resident Evil 1.5 malesef %90 tamamlanmisken cancelled (Iptal) damgasi yemis bir oyun. Aslinda oyunun tam adi Resident Evil 2 . Ancak Capcom nedense oyunu iptal edip yerine su an bildigimiz Resident Evil 2 yi cikarmis.
SU an internette 1.5 ile ilgili bir kac site var ve bunlar su an camcom a oyunu bitirmesi adina @dilekce yazdiriyorlar. Ama sonucun alinacagini hic sanmiyorum...
Oyunda yine Lion S. Kenedy var.
Yaninda ise Claire degil bu sefer Elza Walker diye bir bayan karakter var.
Oyunun basi cok farkli.
Ortasi biraz CODE Veronika ya benziyor,.
Sonu ise bildigimiz Resident Evil 2 mekaninda geciyor. (Fabrika)

Resident Evil 1.5 la alakali video haricinde ne bulursan bul inanip indirme cunki su an oyle bir oyun en azindan PLAYABLE olarak yok ..

Simdi bahsetmeden gecemeyecem.
Ben bunu ararken ki yaklasik faal olarak 3 ay aradim yabanci sitelerde onlarca mail atip msn ekleyip konustum falan neyse bizim akilli bir eski site sahibimiz var ya o bana dedi ki bende o oyun var.. Bende dedim ki videosu mu (Cunki birazdan sana bir iso gostericem o yuzden bu sekilde sordum) yoksa playable demosu mu var dedim oda yok la bildigin oynayabiliyorum dedi bende dedi koreli bir cocuktan aldim oda capcomda calisan falan fistik birinden almis oda bana verdi dedi.. E tamam dedim yaw kullaun kolen olurum dedim. Tamam simdi isim var dedi. sonra uploadliycam dedi :) Aradan 1 ay gecti tamam upluadliycam ama kumse bilmesin diye resident evil 1 gibi uploadliycam altinada sana dip not dusucem dedi. Bekledik yok yine.. Bir kac hatirlattim yine ses soluk yok sonrada baktim ki bi hava bascam diye kuculen bir site sahibi.. Dedim bos ver ama sonucta siteyi sevdigim icin bisey demdim desem direkt banlardi zaten o sekilde sahsiyette biri kendileri :)

Uzun lafin kisasi hocam bu oyun yok.

bravo
 

nometh23

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 27, 2019
19
0
1
selamn aleyküm hocam çok güzel paylaşım elinizde winning eleven 2005 türkiye ligi var mı acabaa
 

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
7,962
10,934
113
selamn aleyküm hocam çok güzel paylaşım elinizde winning eleven 2005 türkiye ligi var mı acabaa
Aleyküm selam. Benim konvert ettiğim oyunların bulunduğu hdd bozuldu buradaki oyunlar da dahil hiçbir kopya kalmadı bende ve artık yeniden konvert işi ile uğraşmıyorum.
Senin istediğin oyun hatırladığım kadarıyla winning eleven 2002 nin patch li versionuydu çünkü resmi olarak winning eleven 2005 diye bir oyun çıkmadı. O patchli version da o hdd deydi ama nette ara belki forumda da vardır.
 

nometh23

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 27, 2019
19
0
1
selamın aleyküm evet reis doğrudur winning eleven 2002 nin patch li versionu ama nette bulamadım iki link var ama linkler ölü neyse sağolasın ;)
 

Benzer konular

Üst