PS5 Yardım 10.1 versiyon oyunlarda ses sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan 10.1 versiyon oyunlarda ses sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı 10.1 versiyon oyunlarda ses sorunu
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
141
60
28
36
Merhaba.

10.1 kırık versiyondayım. hemen hemen tüm oyunları harici ssd ile oynuyorum. çoğu zamanda bilgisayarda oynarım. bazı oyunlarda ses bana sanki kötü geliyor gibi. böyle mono ses çok kaliteli olmayan ses gibi. yeni çıkan oyunların sesi bozukmu çıkıyor banamı öyle geliyor. çünkü birkaç kez forumda okumuştum ses sorunu var diye.
ayarlarımda 3d ses açık. zaten 5.1 soundbara bağlı tv. fixi falan varmı yoksa gerçekten benim kulaklarmı yanlış duyuyor?

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
141
60
28
36
Oyunlardaki sws sorunu için zaten 3d ses kapalı öneriliyor büyük ihtimal 3d kapattığınızda sorun çözülür.
Evet 3D acik. Ben acik olmasi gerektigini dusunmustum. Bu aksam kapatip bi deneyecegim bakalim sonuc degisecekmi.

oyun esnasinda menuye girerek kapat ac yaparsak dediginiz degisik olurmu?

eren-01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
50
6
8
39
konuyu yanlış yere yazmışım , silemediğim için bu şekilde düzenlemek zorunda kaldım.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
743
328
63
Evet 3D acik. Ben acik olmasi gerektigini dusunmustum. Bu aksam kapatip bi deneyecegim bakalim sonuc degisecekmi.

oyun esnasinda menuye girerek kapat ac yaparsak dediginiz degisik olurmu?
Bilmiyorum belki izin vermeyebilir sistem oyun açıkken olmazsa oyunu kapatır ya da oyun başlamadan denersiniz bu arada yine düzelmezse sesi ses sisteminden değil de tvden alın ama dediğim gibi kırık asıl sorun 3d ses açık olması.