12.02 PS4 PRO HDD Yİ TANIMIYOR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde bugraag tarafından oluşturulan 12.02 PS4 PRO HDD Yİ TANIMIYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı 12.02 PS4 PRO HDD Yİ TANIMIYOR
Konbuyu başlatan bugraag
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MyBe&Ka

bugraag

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2024
38
1
8
Arkadaşlar daha bu hafta kırık ps4 pro aldım 12.02 cd ile kırılan neyse bende toshiba 1tb usb3.0 hdd var içine 200 300 gblık oyun taşıdım falan ama o gün bile zar zor tanıyordu cihaz . 1 gün sonra hiç tanımıyordu artık . acaba goldhen kaynaklı mı çünkü hdd de sorun yok pc de çalıştı hatta ps4 pro da sorun yok flash bellekle oyun bile atıyorum . hdd usb 3.0 kablosu sipariş verdim bakalım acaba sorun kablodamı . lütfen yardımcı olun bi oyun zevkim vardı onu da yaşayamıyorum

MyBe&Ka

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
170
359
63
Diskin usb den çektiği enerjiye ps4 usb port yetersiz kalıyor olabilir. Gücü prizden alan harici usb çoğaltıcı - 2 kablolu usb disk kabloları var onlar ile - gücü prizden alan hdd ile - ps4 usb portun enerjisi "Amper" ile çalışabilecek hdd ile denenebilir. Bunun dışında ps4 usb port kirli, sorunlui arızalı olabilir. Deneme yanılma ile bulunur çözüm. Ben pc yada diğer elektronik aletlerde ki tecrübelerime göre fikir olarak çevap verdim.

bugraag

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2024
38
1
8
Diskin usb den çektiği enerjiye ps4 usb port yetersiz kalıyor olabilir. Gücü prizden alan harici usb çoğaltıcı - 2 kablolu usb disk kabloları var onlar ile - gücü prizden alan hdd ile - ps4 usb portun enerjisi "Amper" ile çalışabilecek hdd ile denenebilir. Bunun dışında ps4 usb port kirli, sorunlui arızalı olabilir. Deneme yanılma ile bulunur çözüm. Ben pc yada diğer elektronik aletlerde ki tecrübelerime göre fikir olarak çevap verdim.

Hdd nin kablosu eskimiştir belki yeni Sipariş ettiğim USB 3.0 HDD kablosu gelsin onu denerim olmazsa senin dediğin bu fotodaki sanırım bundan alırım

Ekli dosyalar

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,759
5,414
113
Hdd nin kablosu eskimiştir belki yeni Sipariş ettiğim USB 3.0 HDD kablosu gelsin onu denerim olmazsa senin dediğin bu fotodaki sanırım bundan alırım
Resimdeki cihazın bir faydası olmaz hocam usb coğaltıcıya ihtiyacın yok ki

bugraag

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2024
38
1
8
Harddiski pc'de onarın sonra tekrar ps4'e bağlayıp deneyin.
Eğer Pc'den donanımı güvenli kaldırmazsanız ps4 harddiski tanımayabiliyor.
Ben herzaman güvenli bir şekilde kaldırıyorum cihazı tak diye çekmiyorum . HDD de sorun yok harddisk sentinel uygulamasinda herşey %100 sorun yok yani
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Resimdeki cihazın bir faydası olmaz hocam usb coğaltıcıya ihtiyacın yok ki
Hayır bu adaptörlu çoğaltıcı ama . Diğer arkadaş dedi diskin usbden çektiği enerjiye PS4 portu yetersiz kalabilir dediği için bunu önerdi.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,759
5,414
113
Ben herzaman güvenli bir şekilde kaldırıyorum cihazı tak diye çekmiyorum . HDD de sorun yok harddisk sentinel uygulamasinda herşey %100 sorun yok yani

Hayır bu adaptörlu çoğaltıcı ama . Diğer arkadaş dedi diskin usbden çektiği enerjiye PS4 portu yetersiz kalabilir dediği için bunu önerdi.
Valla reis ben ikna olmadım :)

Usb hub bu tarz durumlarda şaapmaz bence 😀

MyBe&Ka

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
170
359
63

Valla reis ben ikna olmadım :)

Usb hub bu tarz durumlarda şaapmaz bence 😀
AI Bakışı

Evet, harici güç adaptörü olan (aktif) bir USB çoğaltıcı kullanıyorsanız, diske (veya bağlı diğer cihazlara) gereken elektriksel güç doğrudan prizden sağlanır.
Cihazların çalışma şekli ve bağlantı tipleri şu şekildedir:
  • Aktif (Adaptörlü) USB Çoğaltıcılar: Kendi adaptörü ile doğrudan prize takılır. Bilgisayarınızın USB portunu sadece veri aktarımı için kullanırlar; diskin çalışması için gereken yüksek voltaj/akım yükü prizden çekilir. Özellikle harici hard diskler ve yüksek güç çeken cihazlar için en sağlıklı yöntemdir. [
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
    ,
    Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
    ]
  • Pasif (Adaptörsüz) USB Çoğaltıcılar: Prize takılmazlar. Bu cihazlar gücü doğrudan bağlandıkları bilgisayarın USB portundan alırlar. USB portları standart olarak sadece 5V çıkış verir. Çoklayıcıya birden fazla cihaz veya güç isteyen bir disk bağlarsanız, mevcut güç herkese bölünür ve performans düşüşü ya da bağlantı kopmaları yaşanabilir.
Kesin olarak cevap vermedim zaten, Ayrıca google vb araştırabilirsiniz ikna olmak için ama :D