PSVITA 2019 Ps Vita Hack (3.60-3.65-3.67-3.68-3.69-3.70-3.71-3.72) (3.73 Hack Eklendi)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde aytug25 tarafından oluşturulan 2019 Ps Vita Hack (3.60-3.65-3.67-3.68-3.69-3.70-3.71-3.72) (3.73 Hack Eklendi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,564 kez görüntülenmiş, 286 yorum ve 119 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı 2019 Ps Vita Hack (3.60-3.65-3.67-3.68-3.69-3.70-3.71-3.72) (3.73 Hack Eklendi)
Konbuyu başlatan aytug25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan trabzon1967

onurcanli9

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 13, 2011
10
0
1
Önemli Not; Şuan rehberde farklı versiyonlar için farklı hack yöntemleri var. Kısaca hangisinin, hangi versiyon için olduğunu yazacağım.
Auto h-encore --> 3.65-3.67-3.68
Fintrinity --> 3.69-3.70
Final h-encore --> 3.65-3.67-3.68-3.69-3.70-3.71-3.72-3.73
Bunlardan versiyonunuza uygun olan istediğiniz hacki seçip uygulayabilirsiniz

Önemli Not 2: 3.71-3.72 ve 3.73 kullanıcıları modoru 2.1 ile downgrade yapın, eğer modoru 1.0 kullanırsanız cihazınız soft brick olur.
Öncelikle her downgrade işlemi için geçerli olacak şekilde; en az yüzde 50 şarjınız olsun. Tüm pluginleri iptal edin ve sd2vita kullanıyorsanız çıkarın. 1000 serisi modeller orjinal memory karta ihtiyaç duymaktadırlar.
Modoru 2.1 indirmek için;
[Gizli içerik]

Sitede vita hack ile ilgili rehberler mevcut, ancak burada daha detaylı ve yeni çıkan yöntemleri de dahil edip anlatacağım. Umarım faydalı olur...
Burada anlatacaklarımın tamamı 3.65 versiyona güncelleme, 3.65'e downgrade yapma ve bu versiyona hack kurma üzerinedir. Burada yazanlardan faydalanıp konsolu 3.60 versiyona da çevirebilirsiniz. Ancak benim şahsi görüşüm 3.60'da durmanın bir anlamı yok artık. Zaten istenildiği durumda 3.65'ten 3.60'a geçilebilinir.


Öncelikle rehbere başlamadan cihazınızda ayarlara girin, sistem içinde otomatik başlatma ayarlarında Sistem yazılımı için güncelleme dosyasını indir seçeneğin seçili olmadığından emin olun.
Bölüm 1; Düşük versiyon vitayı 3.65 versiyona güncelleme:

Bu bölümdeki anlatacaklarım 3.60-3.65-3.67-3.68 cfw’li versiyonlar için değildir. 3.60’ın altındaki eski versiyonlar, 3.61-3.63 gibi versiyonlar için geçerlidir.

Daha önceden 3.65 versiyona dns üzerinden kolayca güncelleme yapabiliyorduk. Ancak şu an o dns aktif değil. Bu yüzden biz qcma denilen program ile her zaman geçerli olan bir yöntemi kullanacağız.

Adım 1; Qcma hazırlama,

Öncelikle eğer bilgisayarda kurulu ise cma (Sony’nin dosya aktarım programı) kaldırın ve qcma adlı programı kurun.
[Gizli içerik]

Buradan Windows Installer 0.4.1 yazanı indirin ve yükleyin. Bazen Windows PS Vita usb driveri yerine yanlış sürücüyü otomatik olarak yüklüyor. Bu durumda bağlantı hatası alabilirsiniz. Eğer bağlantı hatası alırsanız. Zadig isimli programı indirin.

[Gizli içerik]

Ps vitayı kablo ile bilgisayara bağlayın ve zadig programını çalıştırın. PS Vita Type B seçeneğini bulun. Eğer gözükmüyorsa Options kısmından ne sizden güncelleme istere seçin. PS Vita B, Right şimdi görüyor olmanız lazım. Büyük butonun yanındaki oku tıklayıp Replace Driver seçeneğini seçin. Replace Driver seçeneği yoksa install seçeneğini seçin.

İşlem bittiği zaman qcma’yı yeniden çalıştırın, artık sorunsuz bağlanacaktır. (Qcma bağlanınca bilgisayar ekranının sağ alt köşesinde bağlanan cihaz yazar.)

Versiyonunuz düşük olduğu için ps vita içerik yöneticisi ile bilgisayara bağlanmaya çalıştığınız zaman bağlantı sırasında sizden güncelleme yapmanızı isteyecektir.
Bunu önlemek için vita’nın internet ayarlarından birincil dns kısmına şunu yazın.
[Gizli içerik]

İnternet ayarlarını kaydedin ve tekrar içerik yöneticisi ile bağlanmayı deneyin. Yine sizden güncelleme isterse birkaç sefer geri deyin ve tekrar bağlanın. Olmazsa psn storeye vita üzerinden girmeye çalışın. Orda da güncelleme ister geri deyip tekrar deneyin. Eğer yine içerik yöneticisi sizden güncelleme isterse bilgisayarda vita_update_blocker_v1.2.exe programını indirin.
[Gizli içerik]

vita_update_blocker_v1.2.exe programını çalıştırın. Ekrandaki ip adresini vita ayarlar kısmından vpn olarak girin, port numaranızı da girmeyi unutmayın. (Genelde 8080)

Artık güncelleme istemeden içerik yöneticisine bağlanabilirsiniz.
Eğer yine de güncelleme isterse psn store’ye girmeyi deneyin. Orda güncellme isterse tamam deyin, girdiğimiz dns zaten blok yapıyor. Güncelleme bulunamaz. Eğer ileride dns aktif olmazsa güncellemeyi bulur. O zaman iptal edip yüklemeyin.

Adım 2; Vitayı 3.65 versiyona güncelleme,

Qcma bir kere bağlandıktan sonra bağlantıyı kesin ve vitayı uçuş moduna alın.

Verdiğim siteden 3.65 update dosyasını indirin.
[Gizli içerik]

Search kısmına 3.65 yazıp kolayca bulabilirsiniz.

İndirdiğiniz paket için PSVita OFW 3.65 (pre).zip, PSVita OFW 3.65 (systemdata).zip ve PSVita OFW 3.65.zip şeklinde 3 tane zip dosyası olacak. Biz PSVita OFW 3.65.zip olanı kullanacağız. Diğer ikisi işimize yaramayacak.

Bilgisayarda qcma simgesine tıklayıp (ekranın sağ alt köşesindeki) settings seçeneğini seçin. Updates / Web content sekmesinde browse seçip PSP2UPDAT.PUP dosyasını buraya yapıştırın.

Settingsteki other sekmesini tıklayın ve use this version for updates yazan yerde custom seçeneğini seçin. Custom PS vita version yazan yere 03.650.000 yazın.

Şimdi vita ayarlardan sistem güncellemeyi seçin. Bilgisayar bağlantısı ile update seçeneğini seçin. Yeni versiyon bulundu diye ekranda 3.65 versiyon yazacak. Güncellemeyi yükleyin. Artık sistem versiyonunuz 3.65 oldu.

Bölüm 2; Auto H-encore yükleme,

Burada anlattığım h-encore kurulumu 3.65-3.67-3.68 için uygundur.

H-encore nedir kısaca bahsedeyim. Bu konsolu her açtığınızda aktive etmeniz gereken bir hacktir. Bu şekilde konsolda istediğiniz homebrew uygulama ve oyunu çalıştırabilirsiniz.

Şimdi hack için ilk adımımız olan auto h-encore yüklemeye geçelim.

Bu adım için qcma sisteminize kurulu olmalı ve yukarıda anlattığım gibi qcma settingsten use this version for updates yazan yerde custom seçeneğini seçili olmalı. Custom PS vita version yazan yere 03.650.000 yazılmış olmalı. (Eğer cihazınız 3.67 ise 03.670.000 ve 3.68 ise 03.680.000 yazmalı.) Eğer qcma kurmadıysanız yukarıdan nasıl kurulacağına bakabilirsiniz.

Verdiğim linkten auto h-encore indirin.
[Gizli içerik]

Auto h-encore.exe çalıştırın. Dil seçin, Türkçe seçebilirsiniz. Sorun olmaz. Qcma içine belirli dosya eklenecek.

Bitter smile demosundan gereksiz dosyaları temizle seçeneğinin seçili olduğundan emin olun ve başlat deyin. Vitayı bilgisayara nasıl bağlamak istiyorsunuz diye sorduğunda usb seçin. Yüklemeler bitince vita içerik yöneticisinden, içeriği kopyala seçeneğini seçin. Bilgisayar à PS Vita Sistemi yazanı seçin. Uygulamalar ve ardındqan PS Vita yazanı seçin. H-encore seçip vitaya transfer edin.

Şimdi vitada h-encore çalıştırın. Install HENkaku seçin. Ardından exit deyin ve ayarlara girin. Burada HENkaku ayarlarından PSN spoofing etkinleştir, Yabancı uygulamalara izin ver ve versiyon Spoofing etkinleştir seçenekleri seçili olsun. Spoofed versiyonda ise 3.70 yazdığından emin olun. Şimdi yine h-encore çalıştırın. Download vitashell seçin.

Bölüm 3; Enso yükleme,

Burada anlatılan enso işlemleri sadece 3.65 versiyon içindir. Başka versiyonlarda denemeyin.

Enso nedir kısaca bahsedeyim. H-encore’den farklı olarak konsolda sürekli kalıcı bir hack işlemidir. Konsolu yeniden başaltınca tekrar çalıştırma gibi bir durum söz konusu değildir.

Şimdi kuruluma başlayalım. Verdiğim linkten enso 1.1 yazanı indirin.
[Gizli içerik]

Vitashell çalıştırın. Usb kablosu bağlı iken select tuşu ile bilgisayar bağlantısı yapın. Karışıklık olmaması için Uygulamalar diye bir klasör yapın. İçine indirdiğiniz enso dosyasını atın ve bağlantıyı kesin.

Vitashell içindeki ux0 yazan bölüm bizim hafıza kartımız. Açtığımız uygulamalar klasörünü burada görebiliriz. Uygulamalar klasörden enso uygulamasını yükleyin. Ana ekranınıza enso kısa yolu gelecek. Çalıştırıp enso’yu kurun. İlk önce yuvarlak tuşuna basın sonrada x tuşu ile install yapın. Enso kurulduktan sonra cihazı yeniden başlatın. Açılışta artık molecule logosu olacak. Ps logosu görmeyeceksiniz. Şimdi bir kez daha h-encore çalıştırın ve Reset taihen config.txt seçeneğini seçin.

Şimdi ayarlara girip tekrar PSN spoofing etkinleştir, Yabancı uygulamalara izin ver ve versiyon Spoofing etkinleştir seçenekleri seçili olduğunu ve spoofed versiyonda ise 3.70 yazdığını kontrol edin.

Bazı konsollarda enso yüklerken ayarlardaki HENkaku ayarlarındaki yabancı uygulamalara izin ver seçeneğinin kapalı olması ile ilgili uyarı veriyor. Ben kurarken başıma gelmedi ancak böyle bir mesaj alırsanız bu seçeneği kapatıp ensoyu o şekilde kurun.

Artık hack işlemi bitti. İsterseniz enso kısayolunu ve h-encore kısayolunu silin.

Bölüm 4; Modoru ile versiyon güncelleme ya da düşürme,

Bu bölümde yazanları uygulamak için hack yapılmış bir cihaza sahip olmanız lazım.

3.60-3.65-3.67-3.68 gibi cihazlara istediğiniz versiyonu yüklemek için bu bölümü kullanın. Biz burada 3.60-3.67-3.68 versiyondaki hackli cihazlara 3.65 versiyon yükleyeceğiz.

Öncelikle verdiğim linkten modoru.vpk dosyasını indirin ve vitashell ile kurun.
[Gizli içerik]

Verdiğim siteden 3.65 update dosyasını indirin.
[Gizli içerik]

Search kısmına 3.65 yazıp kolayca bulabilirsiniz.

İndirdiğiniz paket için PSVita OFW 3.65 (pre).zip, PSVita OFW 3.65 (systemdata).zip ve PSVita OFW 3.65.zip şeklinde 3 tane zip dosyası olacak. Biz PSVita OFW 3.65.zip olanı kullanacağız. Diğer ikisi işimize yaramayacak.

PSP2UPDAT.PUP dosyasını vitashell ile hafıza kartına kopyalayın. Ux0:/app/MODORU000/ klasörüne yapıştırın.

Eğer kullandığınız plugin varsa hepsini silin. Ya da önüne # koyup çalışmayacak hale getirin. Konsolu yeniden başlatın. 3.67-3.68 kullanıcıları h-encore çalıştırıp henkaku aktive edin. Ardından ayarlara girip henkaku ayarlarına girin. Hafıza kartı bağlantısını kaldır seçeneğini seçin. Daha sonra başka hiçbir uygulamayı açmadan modoru uygulamasını açın. Cihazın versiyonu ve yüklemek istediğiniz versiyonu göreceksiniz. X tuşu ile onaylayıp yüklemeyi gerçekleştirin. Yükleme işlemi bittiğinde versiyonunuz 3.65 olacak. Ardından enso yükleme bölümüne bakabilirsiniz.

3.60 versiyondaki kullanıcılar öncelikle enso uygulamasını kaldırın. Ardından cihazı yeniden başlatın.
[Gizli içerik]

Verdiğim web sitesinden henkaku aktive edin. Ardından ayarlara girip henkaku ayarlarına girin. Hafıza kartı bağlantısını kaldır seçeneğini seçin. Daha sonra başka hiçbir uygulamayı açmadan modoru uygulamasını açın. Cihazın versiyonu ve yüklemek istediğiniz versiyonu göreceksiniz. X tuşu ile onaylayıp yüklemeyi gerçekleştirin. Yükleme işlemi bittiğinde versiyonunuz 3.65 olacak. Ardından enso yükleme bölümüne bakabilirsiniz.

Önemli Not : Modoru ile cihazı istediğiniz her versiyona geçirebilirsiniz. Ancak cihazı fabrika çıkış versiyonundan daha düşük bir versiyona geçiremezsiniz. Modoru çalıştırdığınızda stock fw olacak bu yazar.

3.69 ve 3.70 Versiyonlar için hack; Aslında Trinity hack adı verilen hack işlemini için rehberi çıktığı gün yapmayı planlamıştım ancak işlem biraz uzun ve karşıktı. Bu yüzden biraz bekemeye karar vermiştim. Bugün ise çok daha kolya bir işlem olan Fintrinity ile aynı hack işlemini çok daha zahmetsiz olarak yapabiliriz.

Daha önceden geliştirici fl0w bize şu açıklamayı yapmıştı;
3.69 ve 3.70 versiyonda olan kullanıcılar için geliştirici flow şöyle bir not yayınladı; 36.9 versiyonda olan kullanıcılar ya 3.70 versiyona güncellesinler ya da 212.47.229.76 dns adresi ile güncelleme yapmadan psn'e giriş yapsınlar.
3.69 ve 3.70 için psn account ile psn store'ye giriş yapıp herhangibir psp veya psp minis game indirin.PS1 klasik oyunları işe yaramıyor.
Demo olarak;
EU/UK: Ape Quest
NA/SG: LocoRoco Midnight Carnival
JP: YS seven
Şuan için ücretsiz olarak ape quest starter pack isimli oyun gözüküyor, o oyun ile de hack işlemini yapabilirsiniz.
bu demolardan birini indirmeniz yeterli. Eğer demo olarak bunlardan birini bulamazsanız ya bir psp/minis oyunu satın almalısınız ya da yukarıdaki demolara uygun bölgede yeni bir psn hesap oluşturup demoyu indirmelisiniz.
İndirdiğiniz oyunu çalıştırmayı deneyin ve sorunsuz çalıştığından emin olun.
Qcma programını indirin ve psp/minis oyununu bilgisayara yedekleyin. Qcma kullanımı detaylı olarak aşağıda yazıyor.

Şimdi bu önceki bilgilere göre ps store'den listedeki oyunlardan birini indirelim. Ben deneme yaparken Ape Quest indirdim. Siz istediğinizi indirebilirsiniz. (Oyun indirebilmek için psn account gerekiyor. Bir tane oluşturun.)
Verdiğim siteden Fintrinity programını indirin;
[Gizli içerik]

Bilgisayarınızda qcma kurulu olsun. Burada kurulumu var.
Python programını indirip bilgisayarınıza kurun.
[Gizli içerik]

Şimdi; qcma programını çalıştırın ve vita içerik yöneticisi ile bağlanın. Buradaki kurulum rehberinden bakabilirsiniz. Ayrıca versiyonunun güncel olduğu için rehberdeki güncelleme engelleme işlemlerini yapmanıza gerek yok.
Bağlantı yaptıktan sonra içerik yöneticisinden ps vita -> PC olan seçeneği seçin ve daha önceden indirdiğimiz oyunu bilgisayara yedekleyin.
Şimdi bilgisayarda indirdiğiniz fintrinity dosyasının içindeki GUI.py dosyasına çift tıklayın. Program size şu şekilde bir mesaj verecek; I was able to find this game! Please confirm it is correct. Bu mesajın altında indirdiğiniz psp oyunu gözükmeli. Confirm butonuna tıklayınca oyuna patch ile hack için gerekli olan dosyaları ekleyecek.Finished yazınca programı kapatın ve masaüstünüzde fintrinity isimli bir klasör göreceksiniz. (Ben fintrinity programının rar dosyasını da masaüstünde bir klasöre çıkarttım. Bu yüzden bende masaüstüne almış olabilir dosyaları, eğer siz başka bir sürücüde bu işlemi yaptıysanız o sürücünün ana dizinini de kontrol edin.)
Masaüstündeki klasörün içinde iç tane klasör var. Bunlardan hacked yazan bize lazım olan. Şimdi belgeler klasörü içinde ps vita klasörüne girin. Buradan da PGAME yazan klasöre girin. Burada uzun karakerli bir klasör ismi göreceksiniz. Bu sizin vita çıhazınızın id koduna göre oluşturulmuş. Bunun da içine girin ve buradaki klasörü silin ve masaüstündeki hacked yazan klasörü buraya yapıştırın. Klasör adından .hacked uzantısını silin.

Şimdi yine içerik yöneticisi ile vitadan bilgisayara bağlanın. Bu sefer PC -> vita yazan seçeneği seçin ve bilgisayardaki hackli oyunu konsola yükleyin. (Yükleme sırasında oyun yedek aldığınız oyunla aynı isimde gözükecek, yaptığımız işlemler isminde değişiklik yapmadı.)
Yükleme işlemi bitince vita ana ekranında trinity olarak bir uygulama görünecek. Bunu çalıştırın. Açılan menüden install henkaku yaparak hack işlemini aktif edin. Eğer install henkaku yaparken siyah ekranda kalırsa, cihazı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Sonra download vitashell yapın.
Hack işlemi bitti, Konsolu her kapatıp açmada trinityi hacki tekrar çalıştırmanız gerekiyor.
Tavsiyem hack işleminden sonra modoru ile 3.60 veya 3.65 versiyona dönmeniz. Çünkü bu hack hem çok stabil değil (bazen atitif ederken siyah ekranda kalabiliyor), hem enso gibi kalıcı bir hack değil (her seferinde uygulamak gerekli), hemde geliştirici fl0w'un açıklamasına göre sony'nin bu hacki kapatması mümkünmüş.

3.71-3.72 ve 3.73 Versiyonlar için hack; H-encore 2 adı verilen yön tem sayesinde bu versiyonlardaki konsollarımızı hackleyebiliriz. Ancak burada biz final hencore adı verilen programı kullanacağız. Bu program sayesinde aynı hack işlemini çok daha basit şekilde gerçekleştireceğiz.

Öncelikle qcma programı bilgisayarınızda yüklü olsun. Daha sonra konsolunuz ile qcma bağlantısı yapılmış olsun. Güncel versiyon olduğu için sizden update yapmanızı istemez. 3.71 için yukarıda verdiğim dns adresini yada update blocker kullanabilirsiniz.
Qcma ile bağlantı düzgün şekilde yaptıktan sonra aşağıda verdiğim linkten FinalHE win32 yazanı indirin.
[Gizli içerik]

İndirdiğiniz zip dosyasını açın ve programı çalıştırın. Vita bağlantısı yapılı iken programı çalıştırın. Program çalıştığı zaman ekranda windows güvenliği uyarısı gelirse iki kutucuğu da seçip erişime izin ver seçeneğine tıklayın. Program ekranında bağlı olan vitanın versiyonu yazar. Gereksiz dosyaları silerek h-encore boyutunu 7mb'ye düşür. (İngilizce trim) yazan yerdeki kutucuğa tıklayın. Başla deyin ve internetten dosyaları indirip programın işini bitirmesini bekleyin.
Daha sonra içerik yöneticisi ile içeriği kopyala seçeneğini seçin. Bilgisayar -> PS Vita Sistemi yazanı seçin. Uygulamalar ve ardından PS Vita yazanı seçin. H-encore seçip vitaya transfer edin.

Şimdi vitada h-encore çalıştırın. Install HENkaku seçin. Ardından exit deyin ve ayarlara girin. Burada HENkaku ayarlarından PSN spoofing etkinleştir, Yabancı uygulamalara izin ver ve versiyon Spoofing etkinleştir seçenekleri seçili olsun. Spoofed versiyonda ise 3.70 yazdığından emin olun. Şimdi yine h-encore çalıştırın. Download vitashell seçin.
Artık versiyonunuzu 3.65'e düşürüp enso kurabilirsiniz.
Not: Final h-encore vita bağlantı sırasında vita versiyonunu tespit ediyor demiştik. Bunun amacı 3.65-3.73 arası tüm versiyonlar için bu hack yöntemini kullanabilirsiniz.

Eğer sorunuz, öneriniz ya da beğenmediğiniz bir kısım olursa lütfen söyleyin :)
emeğine sağlık
 

mose

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 29, 2008
114
14
18
34
Konu çok karıştı. 3.73 e kadar tüm vitaların kırıldığı biliniyor (downgrade yöntemi ile)
peki şu an kırık olarak kullanabileceğimiz son sürüm nedir? 3.68 mi?
kırık olarak oyunları oynayabileceğimiz son sürümü soruyorum malum yeni çıkan her oyun üst firmware istiyor 3.73 olan yazılım kırıldı mı?
kırıldı ise nasıl bir yöntem kullanmak gerekiyo? Rehberde 3.73ün downgrade ile 3.60-3.68 versiyonlar arasında güncellenmesi gerektiği yazıyor da.
 

aytug25

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 11, 2010
81
204
33
38
Konu çok karıştı. 3.73 e kadar tüm vitaların kırıldığı biliniyor (downgrade yöntemi ile)
peki şu an kırık olarak kullanabileceğimiz son sürüm nedir? 3.68 mi?
kırık olarak oyunları oynayabileceğimiz son sürümü soruyorum malum yeni çıkan her oyun üst firmware istiyor 3.73 olan yazılım kırıldı mı?
kırıldı ise nasıl bir yöntem kullanmak gerekiyo? Rehberde 3.73ün downgrade ile 3.60-3.68 versiyonlar arasında güncellenmesi gerektiği yazıyor da.
3.65 sürüm coldboot denilen enso kullanabiliyor, ayrıca ref00d adı verilen bir plugin ile 3.65 versiyonda güncel oyunları oynayabilirsin, 3.73 versiyonda kullanmanın bir anlamı yok. 3.73 versiyonda hacki konsolu her açışta çalıştırmak gerek ve success rate oranı yüzde 25 yani hack aktif olması için arka arkaya çalıştırman gerekebilir
 

mose

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 29, 2008
114
14
18
34
Teşekkür ederim. Plugini ilk fırsatta deneyeceğim.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

3.65 sürüm coldboot denilen enso kullanabiliyor, ayrıca ref00d adı verilen bir plugin ile 3.65 versiyonda güncel oyunları oynayabilirsin, 3.73 versiyonda kullanmanın bir anlamı yok. 3.73 versiyonda hacki konsolu her açışta çalıştırmak gerek ve success rate oranı yüzde 25 yani hack aktif olması için arka arkaya çalıştırman gerekebilir
Teşekkür ederim. Plugini ilk fırsatta deneyeceğim.
 
Üst