*-* Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 12, 2010 4 0 1 36 Eki 31, 2010 #1 Arkadaslar bende 5.03 gen c full slim psp var. Ctf temalari nasil kuracagim ? Gen-a yontemini uygulasam olurmu ?
Arkadaslar bende 5.03 gen c full slim psp var. Ctf temalari nasil kuracagim ? Gen-a yontemini uygulasam olurmu ?
appiahmet Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eyl 27, 2010 39 0 6 39 Eki 31, 2010 #2 evet ikisindede aynı yöntemi kullanıyorsun benimkide 5.03 gen-c ben kullanıyorum yükleme rehberi ve temalar için : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. 5.03 uyumlu türkçe tema içinde: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
evet ikisindede aynı yöntemi kullanıyorsun benimkide 5.03 gen-c ben kullanıyorum yükleme rehberi ve temalar için : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. 5.03 uyumlu türkçe tema içinde: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
-zorro- Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 11, 2011 25 0 1 36 Mar 21, 2011 #3 teşekkürler appiahmet benim soruma da çözüm oldun