6.20 Pro B6 İçin Ctf Tema Varmı ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde west123 tarafından oluşturulan 6.20 Pro B6 İçin Ctf Tema Varmı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,080 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 6.20 Pro B6 İçin Ctf Tema Varmı ?
Konbuyu başlatan west123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan firtilli

west123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2011
32
1
8
30
arkadaşlar ben bayağ bir süredir 6.20 pro b6 versiyon için ctf tema arıyorum ama bulamadım pspim 3004 yardım ederseniz çok sevinirim bide bu versiyon için ctf tema varsa kurulumunu falan anlatırmısınız:c:

hakan soyozen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2011
49
0
6
Ben psp go'm da 6.20 ctf tema kullanabiliyorum.Önce foruma bir göz atıp ctf tema çalıştırma rehberleri var onları bul.Orada denilenleri harfiyen yap.Daha sonra bazı temaların yanında 6.20 ile uyumludur yazar.O temaları indirip denile klasöre atınca psp görür ve çalıştırır.Yardım ettiysem ne mutlu :D

west123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2011
32
1
8
30
gödüm dediğin rehberleri denedim bi kaçını ama olmadı bide brick olur die korkuyorum

hakan soyozen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2011
49
0
6
yok brick olmaz bence ben kaç kere denedim bir şey olmadı zaten bazılarında brick riski yoktur yazıyor.

firtilli

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2012
4
0
1
Brick riski 0. Burdan ayrıntılara bakabilirsin:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.