6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 50,668 kez görüntülenmiş, 144 yorum ve 133 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.35 PRO B-10 Çıktı ( Fast recovery)
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meiohades

barisadali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2011
4
0
1
psp go

merhaba arkadaslar yukarda tum yazılanları okudum ama bisey anlamadım bu kalıcı mı degil mi neyin nesi herkesin agzında benim ogrenmek istediğim psp go 6.20 versyonu oldugunu ogrendigim cihazımla nasıl internetten indirdigim oyunları oynarım acık bir sekilde anlatabilirmisiniz benim gibi bu isi bilmeyenlere cok yardımcı olursunuz bide bu islem sonunda siliniyorsa defalarca yukleme mi yapılıyor? simdiden tesekkurler.

akks

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2011
52
2
8
Kalıcı versiyonlar PSP'ni tamamen kapatıp açtığında gitmeyen CFW'lerdir (Custom Firmware). Şu anlık senin kullanabileceğin sadece 6.20'nin kalıcısı var. Kalıcı olmayan CFW'ler ise PSP'ni tamamen kapatıp açılınca giden CFW'lerdir. Bir kere normal CFW yaptıktan sonra "FAST RECOVERY" ile 10 sn.'de CFW yapabilirsin.
Eğer kalıcı CFW yapmak istersen ve acemi isen buyur :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

barisadali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2011
4
0
1
Kalıcı versiyonlar PSP'ni tamamen kapatıp açtığında gitmeyen CFW'lerdir (Custom Firmware). Şu anlık senin kullanabileceğin sadece 6.20'nin kalıcısı var. Kalıcı olmayan CFW'ler ise PSP'ni tamamen kapatıp açılınca giden CFW'lerdir. Bir kere normal CFW yaptıktan sonra "FAST RECOVERY" ile 10 sn.'de CFW yapabilirsin.
Eğer kalıcı CFW yapmak istersen ve acemi isen buyur :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

cok tesekkurler dedigini yaptımsistemde 6.20 b9 yazısınıda gordum ancak oyun icinde yardımcı olurmusunuz indirdigim oyunu game dosyasına atıyorum ama makine gormuyor ne yapmalıyım tesekkurler

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
indirdiğin oyunu game klasörüne değil hafıza kartının ana dizindeki ISO klasörüne atacaksın.

barisadali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2011
4
0
1
indirdiğin oyunu game klasörüne değil hafıza kartının ana dizindeki ISO klasörüne atacaksın.
bende oyle bir klasor yok kendim olusturdum ındirdigim bir kac oyundan sadece angry bırds calıstı acaba digerleri cok dosyalı buyuk oyunlar diye mi boyle oldu buraya kadar cok yardımlarınız dokundu tesekkur ediyorum tekrar cok kısa surede cevaplar verdiğiniz için:drinks:

Bump:
bende oyle bir klasor yok kendim olusturdum ındirdigim bir kac oyundan sadece angry bırds calıstı acaba digerleri cok dosyalı buyuk oyunlar diye mi boyle oldu buraya kadar cok yardımlarınız dokundu tesekkur ediyorum tekrar cok kısa surede cevaplar verdiğiniz için:drinks:

tamamdır hallettim ben indirdiğim oyunu winrar dan cıkarttıktan sonra cıkan 7zip in içindekileride cıkartıyordum meger ıso olan benim 7zip sandıgım dosyaymıs :):prty: benim gibi acemi arkadaslar ıcınde bu yazılar ıyı olacak

benim cihaz 6.20 b-9 surumu ve acıp kapanınca aynen oldugu gibi kalıyo oyunlarıda actı bu sekilde kalmasını mı tavsiye ediyorsunuz yoksa burda yazılanlar gibi 6.3x surumleri icin ugrasayım mı? teşekkürler..

akks

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2011
52
2
8
Şimdilik tavsiyem budur. Senin için kalıcı olan en yüksek versiyon budur.​

woltcaptain

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2011
25
0
1
41
yav tereddüddeyim de 6.35 prob2 kullanıyorum ben brick falan olur diye kararsız kaldım b8 olsa daha mı hızlı olcak farkı ne yani niye yenisini çıkarıyolar