6.35 PRO Hen VHS menü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Plugins kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.35 PRO Hen VHS menü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,236 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Plugins
Konu Başlığı 6.35 PRO Hen VHS menü
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ONURGEAN

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

6.35 PRO ve 6.35 CUSTOM versiyonları ile uyumludur...

XMB Clock - XMB saat hızını ayarla
GAME Clock - Oyun hızını ayarlar
USB Charge - USB üzerinden şarj etmenizi sağlar.
Shutdown Device - PSP'yi kapatmanızı sağlar.
Suspend Device - PSP'yi bekleme moduna almanızı sağlar.
Reset Device - Sistemi resteler. Cihaz kapanıp açılır ve HEN kaybolmaz.
Restart Device - Cihazı kapatıp yeniden başlatır. Hen kaybolur.
Exit - VSH Menüden çıkmanızı sağlar.

Kurulum
Eklentiden rar lı dosyayı indirin rardan çıkartın...
Çıkan plugins dosyasını PSP hafıza kartının ana diznine atın...
Herhangi bir oyuna girin ve çıkış yapın yada psp yi baştan hen yapın farketmez..
Ana menüde SELECT düğmesine basın LIGHT USH MENU çıkıcak...

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
34
Bu bir bakıma psp 200x ve 300x lerde pspnin kapansada hen gitmemesinimi sağlıyor?(Suspend Device - PSP'yi bekleme moduna almanızı sağlar.)

ONURGEAN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
13
0
1
44
bu 6.31 de de çalışırmı acaba veya 6.31 içinde varmı versiyon işi ile uğraşmak istemiyorum da :) ?

cLicK- ßomß

Erişim Engelli
Ocak 17, 2011
23
0
1
30
dostum benim psp 3004 versiyonuda 6.35 PRO ÇAlışırmı acaba korkuyorum brick olucak diye çünkü?

desdes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2011
1
0
1
Merhaba
Benim psp'min versiyonu 6.35 pro.Şimdi bunu yükleyip bu menüden Shutdown Device seçeneğini seçersem hen gitmeden psp'yi kapatabilecek miyim?
Bir de "Herhangi bir oyuna girin ve çıkış yapın yada psp yi baştan hen yapın farketmez" demişsiniz.Ben psp'yi yeni aldım ve nasıl hen yapılacağını bilmiyorum.Onu yapmayıp sadece bir oyuna girip çıkmam yeterli olur mu çalışması için?
Bu sorular biraz komik gelebilir ama dediğim gibi psp'mi yeni aldım ve henuz pek bir şey bilmiyorum

ONURGEAN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
13
0
1
44
Bak kardeşim öncelikli olarak psp ni hen yap hen yapmak için şu linkte denilenleri yap
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ardından psp'in hen oldumu sonra gel burdan bunu indir ms(memory stick)ana dizinine at
şimdi sorularına gelince;
1-bunu yükleyip shutdown device dediğin zaman psp'in kapanır ve hen gider yeniden yapmak zorunda kalırsın
2- "Herhangi bir oyuna girin ve çıkış yapın yada psp yi baştan hen yapın farketmez"derken oyunlara girsenizde çıksanızda psp ye yükledğiniz plugins yani vsh menu yok olmaz manasında
3-hen yapmadan iso loader çalışmaz,iso loader çalışmazsa da oyunları açamazsınız o yüzden hen yapıp iso loader yükledikten sonra indirdiğiniz iso(oyunların sıkıştırılmamış hali) ve cso(oyunların sıkıştırılmış hali) oyunları çalıştırabilirsiniz
4-bu sorular komik değil merak etme soru sorarak öğrenebilirsin bu işleri bizde böyle öğrendik
5-kolay gelsin bi sorun olursa bana mesaj at ,yardımcı olurum

BU ARADA ARKADAŞLAR AZ ÖNCE BENDE DENEDİM 6.31 DE'DE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR-KONU BAŞLIĞINA EKLENİRSE DAHA YENİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUNUR. :)