612 Tane PTF. Tema

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde gokoman tarafından oluşturulan 612 Tane PTF. Tema başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,682 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 612 Tane PTF. Tema
Konbuyu başlatan gokoman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan samurai jack65

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
87
36
18
Merhabalar ..

PC deki butun temalari topladim 612 tane cikti gercekten guzel temalar Güle Güle kullanın ...

Kurulum : Cikan PTF uzantili dosyalari PSP yi usb ile baglayip PSP / Theme icine atin Theme settings ten Custom Theme Den secip onizlemelerine bakarak kullanabilirsiniz ( Ben iPhone ile PSPista yi tavsiye ederim )

Temalardan genel bir görüntü :

Neyse Buyrun Link :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Rar Pass : gokoman
Upload : gokoman

İyi Eğlenceler ...

ndspsp

Erişim Engelli
Eyl 11, 2010
125
1
18
bi allahın kulu teşekkür etmemiş ben teşekkür ederim dostum eline sağlık

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
87
36
18
Vallahi öyle ne yapalım biz paylaşalımda Tabi yapıp yapıp karşılığını alamayınca insanın daha fazla yapası gelmiyor .. Mesela Dantes İnfernoyu Türkçe Yapıyorum ama gene birşey çıkmazsa bidaha uğraşmam .. Teşekkür ederim Yorumun için doğru söylüyorsun ..​

Hooli

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2012
113
4
18
Daha yeni Gördüm Bütün Tema Arşivini Uploadlamışsın Eline Sağlık

derinses

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
27
0
1
abi adamın dibisin de abartmışsın :D 612 tane tema napalım biz 2-3 tane yetiyo bize ama teşekkür yinede. butona bastım anladın sen:D :D :D