650 den fazla ptf tema

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde saltkoc tarafından oluşturulan 650 den fazla ptf tema başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,511 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 650 den fazla ptf tema
Konbuyu başlatan saltkoc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkan_tr

saltkoc

Erişim Engelli
Eyl 8, 2008
20
0
1
Bunca zamandır ilk paylaşımım. Temalar önceden verildiyse özür dilerim. Her gün yaklaşık 20-30 tema upload edicem. Versiyonunu anlamadığım ctf temaları da var onları ayırdım. Sonra upload edicem. 5.00 ve 5.50 de olmadı. 5.02 için olabilir. Dosya şifreleri yoktur.

Theme 1
Sorun çıktı.
Theme 2
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Theme 3
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Theme 4

Theme 5

Theme 6

Theme 7

Theme 8
--
Beğendiyseniz teşekkür butonuna basmanız yeterli.

kaskelli

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2009
33
1
8
45
ben indirmedim ama madem yorum istiyosun yazayım :) ellerine saglık kardeşim

saltkoc

Erişim Engelli
Eyl 8, 2008
20
0
1
saol kardeşim.... bu bile yeter bana. Paylaşımın meyvesi gibi bişi:D

Emir Özbey

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2009
162
0
16
hadi basalı bare teşekkür butonuna ama sende şimdi benim teşekkür butonuma bas.:e::e:

saltkoc

Erişim Engelli
Eyl 8, 2008
20
0
1
1. mesaja theme 4 eklenmiştir.

Bump: Theme 6 eklenmiştir.

Bump: Theme 7 eklenmiştir.