793df s monitör crt monitör de ps3 oynama yardımmm

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde gurkangumus1980 tarafından oluşturulan 793df s monitör crt monitör de ps3 oynama yardımmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,324 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı 793df s monitör crt monitör de ps3 oynama yardımmm
Konbuyu başlatan gurkangumus1980
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
220
41
28
46
arkadaşlar merhaba. evdeki lcd tv yi fazla kullanamadığımdan dolayı elimde bulunana samsung pc monitörü değerlendirmek istedim fakat ps3 ü çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorum.bu konuda bilginizi almak istedim.konuyuda dogru yere açtığımdanda emin değilim .yetkili arkadaşlar konuyu daha uygun bir yere taşıyacaklardır .monitörün resmi aşağıdadır. teşekkür ederim .

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
arkadaşlar merhaba. evdeki lcd tv yi fazla kullanamadığımdan dolayı elimde bulunana samsung pc monitörü değerlendirmek istedim fakat ps3 ü çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmiyorum.bu konuda bilginizi almak istedim.konuyuda dogru yere açtığımdanda emin değilim .yetkili arkadaşlar konuyu daha uygun bir yere taşıyacaklardır .monitörün resmi aşağıdadır. teşekkür ederim .

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Merhaba, HDMI - VGA çevirici ile kullanabilirsiniz fakat görüntü pek iyi olmuyor haberiniz olsun