80010201 internet eror

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde olduvai tarafından oluşturulan 80010201 internet eror başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,335 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı 80010201 internet eror
Konbuyu başlatan olduvai
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan moondial

olduvai

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2013
1
0
1
45
Arkadaşlar bir çok yöntem denedim ancak çözümü bulamıyorum. Ethernet kablosu bağlı oldu halde devamlı bu hatayı "80010201" veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Format attım, ethernet kablosunu değiştirdim, yeni modem aldım)

mounes2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
1,279
55
48
35
Arkadaşlar bir çok yöntem denedim ancak çözümü bulamıyorum. Ethernet kablosu bağlı oldu halde devamlı bu hatayı "80010201" veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. (Format attım, ethernet kablosunu değiştirdim, yeni modem aldım)
kardesim bi de versiyon degismeyi denesen? hangi cfw kullaniyorsun belki alakasi olmaya bilir ama denemekte fayda var

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,063
113
29
İzmir/Buca
network ayarlarından kolayı seçip denermisin ? versiyonla alakası yoktur ps3 web browserin

moondial

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2009
3
0
1
Benim de ps3 aynı sorunu yaşıyor şuan. Ne İnternet'e bağlanıyor ne gamepedleri algılıyor. Tutturmuş bir Ethernet kablosu yok diyor başka da birşey demiyor. Wi-Fi ışığı da yanmıyor. Sıfırladım, fabrika ayarlarına döndürdüm, rebuild yaptım ama düzelmedi. Donanım problemi olduğunu sanmıyorum çünkü birkaç sefer Wi-Fi yi buldu ama ps3 ü kapatıp açınca tekrar eski haline geldi. Var mı bir çözüm bilen acaba..?