Acil Yardım Lütfen !

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde seyitxan22 tarafından oluşturulan Acil Yardım Lütfen ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,585 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Acil Yardım Lütfen !
Konbuyu başlatan seyitxan22
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zepharoth

seyitxan22

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2010
47
0
6
Arkadaşlar bende multiman hata veriyordu yeni versiyon yuklemek için multimanı sildim ve ben yanlışlık install package dosyasını da sildim şuan multiman veya pkg dosyalarını yüklemem için ne yapmam gerek?
Versiyon : 4.75 cfw

Not: XMB'de GAME menüsü altındakii INSTALL PACKAGE FILES yazan yeri sildim

Son düzenleme:

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Install package files'in silinebilecegini boylelikle senden ogrenmis oldum daha once denememistim :)

OFW'ye donmediysen sorun yok, recovery menuye girip hangi 4.75 CFW yuklu ise aynisini tekrar yuklersen install package file yeniden gelecektir.

Iyi oyunlar..

seyitxan22

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2010
47
0
6
Install package files'in silinebilecegini boylelikle senden ogrenmis oldum daha once denememistim :)

OFW'ye donmediysen sorun yok, recovery menuye girip hangi 4.75 CFW yuklu ise aynisini tekrar yuklersen install package file yeniden gelecektir.

Iyi oyunlar..
Hiç sorma ya :)
Ofw ye dönmedim, ben o dedğin recovert işlemini hangi isim altında yapacağım yani seçenek ne diye geçiyor?

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
PS3'te recovery menuye girdiginde 1'den 6'ya kadar secenekler cikar, bunlardan 6.sini yani system update yazani secip su an yuklu CFW hangisiyse aynisini tekrar yukleyebilirsin.