PS3 Türkçe YAMA Adventure Time The Secret of the Nameless Kingdom PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Adventure Time The Secret of the Nameless Kingdom PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 725 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Adventure Time The Secret of the Nameless Kingdom PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MucuK

seckinabdullah

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
199
41
28

Adventure Time The Secret of the Nameless Kingdom PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Adventure Time The Secret of the Nameless Kingdom oyununu
Psvita için Türkçe'ye çevirmiştim, ps3 içinde port ettim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
Secret of the Nameless Kingdom, özellikle The Legend of Zelda: A Link to the Past olmak üzere, The Legend of Zelda serisinin yukarıdan aşağıya bakış açılı oyunlarına benzer bir oynanışa sahip ; zindan keşfi, kılıç tabanlı dövüş, patlayan duvarlar gibi çeşitli unsurlar
Link to the Past'ten Secret of the Nameless Kingdom'a aktarılmış durumda .

Oyunun temel amacı, her biri kendi tapınağında yaşayan İsimsiz Krallık'ın 3 prensesini kurtarmaktır.

KURULUM
-Rar içinden klasörü multiman ile games atın ve oyunu seçip başlatın.
-Rcps3 ile oynayacak olan arkadaşlar, rcps3 klasörü içindeki games klasörünün içine atmalı.
-Telefonda aps3 emülatörü ile oynayacak olan arkadaşlar iso ya dönüştürüp, atmış oldukları klasör yolunu
gösterip oynayabilirler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

PS3 TOOL
PORTAGAS

PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

[Gizli içerik]

​
başarılı bir çevirme olmuş deneyimledim :) hala yolda olan başka oyunlar var mı adventurtime nin kalan diğer oyununu da çevirecek miisniz merakla oyunları bekliyorum ps3 tarafına sizler gibi özenen çok az insan kaldı :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
925
3,683
93
başarılı bir çevirme olmuş deneyimledim :) hala yolda olan başka oyunlar var mı adventurtime nin kalan diğer oyununu da çevirecek miisniz merakla oyunları bekliyorum ps3 tarafına sizler gibi özenen çok az insan kaldı :)
Sevindim beğenmenize :)
Adventure Time Finn and Jake Investigations oyunundan bahsediyorsanız daha dosyalarına bakma fırsatım olmadı.
Adventure Time Explore the Dungeon Because I Don't Know! oyunun çevirdim zaten, eğer onu kastediyorsanız.

Yolda olan oyun olarakta bugün Disney Castle of Illusion Starring Mickey Mouse oyununu paylaşacağım.
Büyük oyun olarak Dmc 4, Red Dead Redemption,
Resident Evil Operation Raccoon City, Dead island oyunlarını çevirebilirim.
Şuan aklıma gelen bunlar var ama ne zamana kadar paylaşırım zaman veremiyorum.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,667
57,557
113
Adventure Time Finn and Jake Investigations oyunundan bahsediyorsanız daha dosyalarına bakma fırsatım olmadı.
Adventure Time Explore the Dungeon Because I Don't Know! oyunun çevirdim zaten, eğer onu kastediyorsanız.

Yolda olan oyun olarakta bugün Disney Castle of Illusion Starring Mickey Mouse oyununu paylaşacağım.
Operation raccoon da iyidir :)

seckinabdullah

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
199
41
28

Adventure Time Finn and Jake Investigations bu oyundan bahsettimçıkıcak mı diye Adventure Time Explore the Dungeon Because I Don't Know! bunu da eleştirdim beğendim diye :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
925
3,683
93
Adventure Time Finn and Jake Investigations bu oyundan bahsettimçıkıcak mı diye Adventure Time Explore the Dungeon Because I Don't Know! bunu da eleştirdim beğendim diye :)
Anladım :)
Şuan Ps5 için Red Dead Redemption çevirisiyle uğraşıyorum ama ps4 ve ps3 içinde port edeceğim. Onlar bitince Adventure Time Finn and Jake Investigations oyununa bakarım :)

JaxiMilianMus

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 11, 2023
44
10
8
Utandım. Hocam, bir müddettir forma girmiyordum; görüyorum ki PS3'ü canlandırmışsınız. Cidden emeğinize, yüreğinize sağlık. Buna da erişim rica edeceğim. :)

MucuK

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2025
89
25
8

Abi büyük oyunların yolculuk için bilet bulabildilermi. Teşekkürler..