All memory stıck

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde onder1131 tarafından oluşturulan All memory stıck başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,859 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı All memory stıck
Konbuyu başlatan onder1131
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan K-PEX

onder1131

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 2, 2010
6
0
1
33
arkadaslar psp 3000 ve alt modelleri hangi marka memory stickleri destekliyor yazarmisinz ??:party:

murtiturti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2009
37
0
6
30
Memory stick duo -Magıc gate-Sandisk Bunlar Destekliyor Başka Varsa Diğer Arkadaşlar Yardım Eder

onder1131

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 2, 2010
6
0
1
33
sagol kardes bu mesajdan sonra rahatim 64 gb almistim dedim elimde patladi D::robot:

Bump: sagol kardes bu mesajdan sonra rahatim 64 gb almistim dedim elimde patladi D::robot:

brain

hoCA ÖgRenciye YeniİLdi *
Eki 19, 2009
755
1
18
36
elinde patlamiş geçmiş olsun psp anca 32 gb destekler oda çok zor ;)

K-PEX

Erişim Engelli
Eki 26, 2010
20
0
1
37
allahtan turkiyede yasamiyorum geri verme hakkim vare :party:
genelde Türkiyedede geri verme ve deyiştirme hakkını kullana bülüyorsunuz sadece garantisiz merdiven altı yerlerden alırsanız sorun yaşarsınız Türkiyede.

bir hafıza kartı içinde Türkiyeden vazgeçmeniz çok entersan Türkiyeninde size ihdiyacı yok.:patlar:

onder1131

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 2, 2010
6
0
1
33
genelde Türkiyedede geri verme ve deyiştirme hakkını kullana bülüyorsunuz sadece garantisiz merdiven altı yerlerden alırsanız sorun yaşarsınız Türkiyede.

bir hafıza kartı içinde Türkiyeden vazgeçmeniz çok entersan Türkiyeninde size ihdiyacı yok.:patlar:
18 yasindayim ve turkiyede bu alim satis islerinden ne cektigimi iyi bilirim:izdrp: psp ilk ciktiginda daha bakirkoy carsida bile yoktu goturdum orda takasa v ercektim cunku oyunlari pahaliydi ve internetler araciligiyla indirme diye bisi yoktu adam bana zar zor ps2 vermisti onun karsiliignda . bunun gibi bir cok ornek daha var .:50:

K-PEX

Erişim Engelli
Eki 26, 2010
20
0
1
37
18 yasindayim ve turkiyede bu alim satis islerinden ne cektigimi iyi bilirim:izdrp: psp ilk ciktiginda daha bakirkoy carsida bile yoktu goturdum orda takasa v ercektim cunku oyunlari pahaliydi ve internetler araciligiyla indirme diye bisi yoktu adam bana zar zor ps2 vermisti onun karsiliignda . bunun gibi bir cok ornek daha var .:50:
yeni burda suç kimin oyunları pahalıydı bunu almadan önce düşünecektin.:patlar:
ilk psp kaçyılında çıktı sen ozaman kaç yaşındaydın 7 yıl desek 11 yaşında oluyorsun kendi başına iş yaparsan böyle olur bir işyapacaksan babanla git.