Ankara PSP Hafıza Kartı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde pspci75 tarafından oluşturulan Ankara PSP Hafıza Kartı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,186 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Ankara PSP Hafıza Kartı
Konbuyu başlatan pspci75
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fabolist

rrzz44

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
52
0
6
üçgene basıyorum Information çıkıyor ona basıyorum magicgame unknown yazıyor :?
paketiyle birlikte veriyorlar kapalı şekilde paketiyle bile verseler bile sahte olma ihtimali var mı?
kardeşim dışını paketini falan aynen orjinali gibi yaparlar asla anlamazsın ve evet seninki sahte büyük ihtimalle. ama bişi olmaz yani sadece okuma hızı daha düşük olur belki oyunların hafiften kasar onun dışında bi sorun çıkcağını sanmıyorum

darth_sidious

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2010
48
1
8
Ben sanıyorum. Bende orj sony 4 gb var. Birde sandisk 4gb var. Ikiside orj olmasına rağmen sandisk bile orjinale göre çok yavaş. Birde çakma olunca inanılmaz fark ediyordur. Sandiske oyun atarkn 2 kat daha uzun suruyor. Orj sony alın derim ben.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
üçgene basıyorum Information çıkıyor ona basıyorum magicgame unknown yazıyor :?
paketiyle birlikte veriyorlar kapalı şekilde paketiyle bile verseler bile sahte olma ihtimali var mı?
Kardeş kartın %100 sahte:)Çokta bir fark yok.Sadece bilgisayardan oyun,video,film vs. atarken yavaş atıyor.Ben 2 buçu yıldır sahte kart kullanıyorum.Sadece hemen bozuluyor.Kenarları çok cabuk bozuluyor.Ozamanlar acemi olduğum için kartı çok çıkarıp takıyordum PSP ye.Eğer imkanın varsa 8gb veya 16 gb(varsa) orjinal alman.Sana tavsiyem herzaman USB kablosu kullanman:)

fabolist

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2011
22
0
1
36
Kızılayda McDonalds ın Hemen Aşağsındaki Yeşil Köprüde Japon Oyuncak Pazarı Yada Karşısı Irmak Toysland Ben Hep Ordan Alıp Tamır Ettırdım PSP yı Hıc Bı Kotuluk Yok Sadece Joystickimi Iıcnı Degıstırırken Bozmuslar Onuda Ben Yarın Yaptırcam Adamlar Isı Blıiyor :D