PS3 EMULATÖR Aralık 2018 Mame (arcade) oyunları yardım ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde sirin123 tarafından oluşturulan Aralık 2018 Mame (arcade) oyunları yardım ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,264 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı Aralık 2018 Mame (arcade) oyunları yardım ?
Konbuyu başlatan sirin123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sirin123

sirin123

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2018
10
3
3
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz...
PS3 için multiman 4.82 de çalışan mame emülatör varmı ?
Sitedeki eski konulardaki tüm emülatörleri denedim bazıları açılacak gibi oluyor ekran donup kalıyor.
Şuan mame emülatör kullananlar varsa lütfen konu atına yorum olarak isim ve sürümlerini yazarsanız benim gibi emülatör arayan herkese yardım etmiş olursunuz. Teşekkürler...

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,505
113
44
Siteye Git
FBA emulatorünü kullanabilirsiniz

Roms dosyalarınız doğru olur ise kapanma veya donma sorunu yaşamazsınız,genelde bu sorunlar roms dosyalarının eksik veya uyumsuz olmasından kaynaklanıyor

sirin123

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2018
10
3
3
FBA emulatorünü kullanabilirsiniz

Roms dosyalarınız doğru olur ise kapanma veya donma sorunu yaşamazsınız,genelde bu sorunlar roms dosyalarının eksik veya uyumsuz olmasından kaynaklanıyor
FBA denedim pgk kurulumu yapıyorum menüde çıkıyor giriş yapıyorum hdd000 içinde ROMS/MAME klasöründe yeniden indirdiğim roms mesela dino.zip
Final fight.zip oyunları görüyor ama çalıştırmıyor
siyah ekranda donup kalıyor...
mctuna @mctuna multiman 4.82 yüklü ondan olabilir mi?
Çünkü eski konulara baktım psx oyunarını çalıştıramayanar multiman 4.30 da çalıştı falan yazıyorlardı

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,505
113
44
Siteye Git
Emulatörlerin multiman ile alakası yoktur sanırım sorun tamamen kullandığınız roms dosyası ile alakalı

sirin123

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2018
10
3
3
Emulatörlerin multiman ile alakası yoktur sanırım sorun tamamen kullandığınız roms dosyası ile alakalı

tekrar indirip deneyeyim inşallah dediğin gibidir mctuna @mctuna ilgilendiğin için teşekkür ederim