PS3 DLC + YAMA Battlefield 4 Second Assault + Naval Strike DLC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Battlefield 4 Second Assault + Naval Strike DLC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,955 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 38 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı Battlefield 4 Second Assault + Naval Strike DLC
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ali 44 02

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,582
13,970
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

Battlefield 4 Second Assault DLC BLES01832
PSN Link
[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[/HIDE-THANKS]

Battlefield 4 Naval Strike DLC BLES01832
[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[/HIDE-THANKS]
Fix
[HIDE-THANKS]

rar şifresi : mcpsp.com[/HIDE-THANKS]

Oyunun 1.10 Güncellemesi (1.10 Update)
[HIDE-THANKS]

[/HIDE-THANKS]

KURULUM
ilk önce 1.10 güncellemesini yükleyin, sonra dlc'yi yükleyin en son dlc fix'i yükleyin.

Eğer Elinizdeki oyunun kodu BLUS31162 ise yine aynı şekilde 1.10 güncellemesi peşine dlc en son fix'i yükleyin. Sonra Multiman'e girin Start + Select tuşlarına basın ps3_root'a girin. dev_hdd0/game/BLES01832 klasörüne girin USRDIR klasörünü kopyalayın, dev_hdd0/game/BLUS31162 klasörünün içine yapıştırın(orda zaten USRDIR klasörü olduğu için üzerine yazayımmı diye sorar evet diyin).

Yükleme işlemi tamamdır.

Son düzenleme:

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
DLC'nin hikayesi var mı, yoksa sadece dead match mi?
XBOX için de çıkacak mı?

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,582
13,970
113
Siteye Git
DLC'nin hikayesi var mı, yoksa sadece dead match mi?
XBOX için de çıkacak mı?
Online'a 4 yeni harita ekliyor, bf3 haritaları. Evet xbox360'ada çıkmış olması lazım.

benim battlefield 4 BLUS31162 uyumluluk sağlarmı
Dlc'nin Kurulumu yaptıktan sonra multiman'den root'a gir (start + select yapın) dev_hdd0 ordan game'e gel BLES01832 yazan klasörün içindeki USRDIR'ı kopyala yine aynı yerdeki (dev_hdd0/game) BLUS31162 klasörüne yapıştır. fix'i kur çalışıyor.

blackjeack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2010
29
2
3
37
PSN e girdim ama oyun menü ekranına bir türlü gelmedi sürekli yüklüyor (sağda imleç yanıp sönüyor) dün akşam oynuyordum daha bakalım belki DLC'yi kurmak gerekiyordur.

blackjeack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2010
29
2
3
37
[MENTION=118634]Sayqho[/MENTION] : Bilgilendirme için teşekkürler, zaman zaman sıkıntı yapıyor battlelog arada bir oyun içinde donuyor reset atıyorum kör topal gidiyor :) benim Fat kasa baya yaşlandı onunlada alakalı olabilir.

blackjeack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2010
29
2
3
37
Bu arada DLC yi kurdum yanlız siyah ekranda kalıyor 1.7 update i varmış onu kurunca açıldı telaş yapmamak lazım hemen :D

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,582
13,970
113
Siteye Git
ilk önce 1.08 güncellemesini yükleyin, sonra dlc'yi yükleyin en son dlc fix'i yükleyin. (BLES01832 kullananlar içindir.)

Eğer Elinizdeki oyunun kodu BLUS31162 ise yine aynı şekilde 1.08 güncellemesi peşine dlc en son fix'i yükleyin. Sonra Multiman'e girin Start + Select tuşlarına basın ps3_root'a girin. dev_hdd0/game/BLES01832 klasörüne girin USRDIR klasörünü kopyalayın, dev_hdd0/game/BLUS31162 klasörünün içine yapıştırın(orda zaten USRDIR klasörü olduğu için üzerine yazayımmı diye sorar evet diyin).

Yükleme işlemi tamamdır.

Son düzenleme: