Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde alexhunterph1 tarafından oluşturulan Ben 10 Türkçe Dublaj PS2 iso (Protector of Earth) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 138 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Ben 10 Türkçe Dublaj PS2 iso (Protector of Earth)
Konbuyu başlatan alexhunterph1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

alexhunterph1

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
48
145
33
Bu Playstation 2 ve emülatörleri için ISO postudur PS4 ve PS5 versiyonu için post burada :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun ismi : Ben 10 Protector of Earth
benim yine çocukken çok severek oynadığım eğlendiğim keyifli 2 kişi de oynanabilen bir PS2 oyunuydu QTE'leri olsun platformları basit bulamacaları olsun tam anlamıyla bayıldığım PS2 altın çağının oyunlarından biriydi benim için ama ne yazık ki o dönemlerde Türkçe oyunun T'si bile yoktu PS3 devrinde Naughty dog sayesinde hayatımıza girdi bu kavram Crysis serisini saymazsak ben de hem nostalji yapmak hem de ana dilimde Cartoon Networkten alışık olduğum nostaljik sesle oynayabilmek için Dublaj dahil Türkçe yama hazırladım ister PS2'nizde ister emülatörde açabilirsiniz ayrıca PS2 TO Ps4 için PKG dosyam da hazır onun için de bir post atacağım.
(oyunun ana menüsündeki müziği de dinlemenizi tavsiye ederim)
Video önizleme :

İndirme linki :
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Emre1551

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 30, 2026
35
5
8
Bu Playstation 2 ve emülatörleri için ISO postudur PS4 ve PS5 versiyonu için post burada :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun ismi : Ben 10 Protector of Earth
benim yine çocukken çok severek oynadığım eğlendiğim keyifli 2 kişi de oynanabilen bir PS2 oyunuydu QTE'leri olsun platformları basit bulamacaları olsun tam anlamıyla bayıldığım PS2 altın çağının oyunlarından biriydi benim için ama ne yazık ki o dönemlerde Türkçe oyunun T'si bile yoktu PS3 devrinde Naughty dog sayesinde hayatımıza girdi bu kavram Crysis serisini saymazsak ben de hem nostalji yapmak hem de ana dilimde Cartoon Networkten alışık olduğum nostaljik sesle oynayabilmek için Dublaj dahil Türkçe yama hazırladım ister PS2'nizde ister emülatörde açabilirsiniz ayrıca PS2 TO Ps4 için PKG dosyam da hazır onun için de bir post atacağım.
(oyunun ana menüsündeki müziği de dinlemenizi tavsiye ederim)
Video önizleme :

İndirme linki :
[Gizli içerik]​
Elinize sağlık