PS5 APPP BFPlayer - Homebrew - Media Player PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan BFPlayer - Homebrew - Media Player PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı BFPlayer - Homebrew - Media Player PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,190
3,259
113
40
Homebrew’ler PS5 üzerinde gelmeye başlıyor. Bu gördüğüm ilk profesyonel homebrew PS5 için tamamen C++ ile yazılmış, Açık kaynak PS5 SDK’sı kullanılarak, aşağıdaki bağlantıdan bfplayer-standalone.elf dosyasını indirip cihazınıza göndererek kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra kalıcı kalması için payload Manager ile kendinize göre düzenleme yapabilirsiniz. Yakında emulatörler başta olmak üzere birçok homebrew göreceğiz gibi, iyi forumlar herkese.

Şu anlık pek yorum yapamıyorum yeni ve henüz kendim test etmedim. Test eden arkadaşlar başlık altında yorumlarını belirtebilir. Desteklediği format ve veri türleri aşağıdaki bağlantıda belirtilmiş.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
144
37
28
Homebrew’ler PS5 üzerinde gelmeye başlıyor. Bu gördüğüm ilk profesyonel homebrew PS5 için tamamen C++ ile yazılmış, Açık kaynak PS5 SDK’sı kullanılarak, aşağıdaki bağlantıdan bfplayer-standalone.elf dosyasını indirip cihazınıza göndererek kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra kalıcı kalması için payload Manager ile kendinize göre düzenleme yapabilirsiniz. Yakında emulatörler başta olmak üzere birçok homebrew göreceğiz gibi, iyi forumlar herkese.

Şu anlık pek yorum yapamıyorum yeni ve henüz kendim test etmedim. Test eden arkadaşlar başlık altında yorumlarını belirtebilir. Desteklediği format ve veri türleri aşağıdaki bağlantıda belirtilmiş.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Teşekkürler üstad

Jstar

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2026
36
16
8
Nasıl kuracaz doğrudan dosyayı PS5 içine mi aticaz? Github sayfasında belirtilen .elf dosyası yok nereden bulucaz? Basit küçük bir anlatım güzel olurdu.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,190
3,259
113
40
Nasıl kuracaz doğrudan dosyayı PS5 içine mi aticaz? Github sayfasında belirtilen .elf dosyası yok nereden bulucaz? Basit küçük bir anlatım güzel olurdu.

Native 4K HDR test build

• Keeps 4K50/60 sources at native resolution by default.
  • Adds direct 10-bit PQ HDR10 output and native HLG-to-PQ HDR output.
  • Makes seeking and audio/subtitle changes faster and more predictable.
  • Refreshes the library and Add Media UI with graphical PlayStation controls.
  • Uses an empty 204 handoff after a successful standalone launch.
Tested on PS5 with local 4K60 VP9 PQ/HLG playback and DLNA media from UMS. HEVC and AV1 remain software-decoded, so unusually demanding files can still exceed the CPU budget.

Elf dosyasini ELF loader ile cihaza gondereceksin bu kadar