C.Ronaldo Teması[ptf]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde Apsolit tarafından oluşturulan C.Ronaldo Teması[ptf] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,939 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı C.Ronaldo Teması[ptf]
Konbuyu başlatan Apsolit
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gurkan020

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
46
demokrasi böleeeee bişey di mi apsolit'im.... tanrı kimi insanları şanslı kılar, bu sivilceli surat da o şanslı kılınanlardan biri.... fikrime saygı duyduğunda ötürü teşekkür ederim...

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
aslında bi nevi bende alışkanlık ve bi saplantı oldu gibi c.ronaldo :) futbol u cok sevdiğim ve futbol c.ronaldou çağırışdırdığı için her zman aklımda oluyordur belkide :)

gurkan020

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2010
17
0
1
ön yargı degil bu dostum asıl senin ki ön yargı herkes bu elemanı sevmek zorunda degil bana göre kendisinden başka kimseye faydası olmayan kendisini begenmiş ahlaksız biri ne ahlaksızlıgını gördün dersen burda söylenmez +18:b:
kendisinden başkasına faydası olmayan biri diyosun burda yanılıyorsun m.united gitti adamların futbol zevki düştü real madrid sakatlandı adamlar 2 - 3 hafta puan kaybetti bu adam tek başına bir takımdır ahlaki konusuna gelince işini yapsında ister onla düşüp kalsın ister bunla fark etmez özel hayata karışamayız die düşünüyorum.