PS4 PKG OYUN Call of Duty WWII Gold Edition CUSA05969

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan Call of Duty WWII Gold Edition CUSA05969 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,463 kez görüntülenmiş, 612 yorum ve 283 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Call of Duty WWII Gold Edition CUSA05969
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan san915

dorukhan

🚀 Faster Than Scene
Yönetici
Forum Admini
Şub 9, 2009
2,257
44,984
113
Tomorrowland/EDC/UMF


Call of Duty®, II. Dünya Savaşı'nı yeni bir oyun nesli için yeniden tanımlayan nefes kesen bir deneyim olan Call of Duty®: WWII ile köklerine geri dönüyor. Klasik Call of Duty® savaşını, yoldaşlık bağlarını ve dünyayı zorbalığa sürükleyen küresel bir güce karşı verilen savaşı tecrübe edin.

Call of Duty®: WWII, eksiksiz II. Dünya Savaşı deneyimini yeni nesle üç farklı oyun moduyla getiriyor: Sefer, Çok Oyuncu ve Zombi modu.

Call of Duty®: WWII - The Resistance için olan DLC Paketi 1 ile destansı savaşa devam et. Yeni üç Çok Oyunculu haritasında tarihi direniş ayaklanmalarının etrafında geçen
unutulmaz konumlarda ve yeni hedef tabanlı Savaş modu görevi 'Operation Intercept'te savaş. Ayrıca en yeni Nazi Zombiler bölümü 'The Darkest Shore'u deneyimle.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
 
Üst