- Ağu 6, 2012
- 10
- 0
- 1
- 26
1-Arkadaşlar önceden 6.35 Pro b -10 versiyonunu kullanıyordum psp nin ancak sırf 3d plugin için 6.20 ye dönmüş bulunuyorum ve şuan 6.20 Pro b 10 umu yoksa 6.20 Pro c yimi kullansam diye düşünüyorum.:angard:
2-Ve bu arada her ikisindede 3d plugin çalışmadı bunun sebebi nedir?
2,5-Elimde 3d destekli GripShift oyunu bulunmakta ve nota tuşuna bastığımda oyun donuyor tekrar bastığımda ise düzeliyor.
Not: Oyun gerçekten çok zevkli süper bir oyun bağımlılık yaptı bende ama 3d olsa süper olcak.
3-Bende pspconsole plugini var Select tuşuna bastığımda ise önüme vsh menu geliyor Ultimate plugins menagerden vsh menüyü kapıyorum ancak daha hala vsh menü geliyor karşıma bunu nasıl düzelticeğim.
4-Recovery menuye nasıl gireceğim bir türlü giremiyorum.
2-Ve bu arada her ikisindede 3d plugin çalışmadı bunun sebebi nedir?
2,5-Elimde 3d destekli GripShift oyunu bulunmakta ve nota tuşuna bastığımda oyun donuyor tekrar bastığımda ise düzeliyor.
Not: Oyun gerçekten çok zevkli süper bir oyun bağımlılık yaptı bende ama 3d olsa süper olcak.
3-Bende pspconsole plugini var Select tuşuna bastığımda ise önüme vsh menu geliyor Ultimate plugins menagerden vsh menüyü kapıyorum ancak daha hala vsh menü geliyor karşıma bunu nasıl düzelticeğim.
4-Recovery menuye nasıl gireceğim bir türlü giremiyorum.