Cfw hakkında sorualarım.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde muzafer78 tarafından oluşturulan Cfw hakkında sorualarım. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,430 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı Cfw hakkında sorualarım.
Konbuyu başlatan muzafer78
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lazerciz

muzafer78

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 6, 2012
10
0
1
26
1-Arkadaşlar önceden 6.35 Pro b -10 versiyonunu kullanıyordum psp nin ancak sırf 3d plugin için 6.20 ye dönmüş bulunuyorum ve şuan 6.20 Pro b 10 umu yoksa 6.20 Pro c yimi kullansam diye düşünüyorum.:angard:

2-Ve bu arada her ikisindede 3d plugin çalışmadı bunun sebebi nedir?

2,5-Elimde 3d destekli GripShift oyunu bulunmakta ve nota tuşuna bastığımda oyun donuyor tekrar bastığımda ise düzeliyor.

Not: Oyun gerçekten çok zevkli süper bir oyun bağımlılık yaptı bende ama 3d olsa süper olcak. :)

3-Bende pspconsole plugini var Select tuşuna bastığımda ise önüme vsh menu geliyor Ultimate plugins menagerden vsh menüyü kapıyorum ancak daha hala vsh menü geliyor karşıma bunu nasıl düzelticeğim.

4-Recovery menuye nasıl gireceğim bir türlü giremiyorum.

derinses

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
27
0
1
arkadaş bende psp go 6.39 pro -87 var oyundan çık ana menüye gel select tuşuna bir kere bas ortalarda recovery yazacak x mi O le mi giriyorsa gir
ama bir teşekkur et