PS4 Türkçe YAMA Çocuklar İçin PS4 Oyun Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde kexepas tarafından oluşturulan Çocuklar İçin PS4 Oyun Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,800 kez görüntülenmiş, 278 yorum ve 217 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Çocuklar İçin PS4 Oyun Listesi
Konbuyu başlatan kexepas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Reformer

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
420
1,348
93

Merhabalar, forumda çocuklar için sıkça istekte bulunanları gördüğüm için bir liste oluşturmaya çalıştım. Önceden bir konuda bu listeyi paylaşmıştım ama burada ziyaretçilerin daha çok uğrayıp göreceğini düşünerekten ayrı bir konu açmaya karar verdim.

-Listeyi elimden geldiğince çocuklara uygun hazırlamaya çalıştım. (Tabi biraz abarttığım oldu :D) Yine de siz ebeveynler olarak kontrol edip, uygun olup olmadığına karar verin.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

WOLTRAN1907

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 18, 2026
1
1
1
Arkadaşlar bu astrobot oyunu gözlüksüz oynanıyor mu bilgisi olan bana dönebilir mi dmden