Colin McRae Rally 2005 Plus EUR FULL ISO 1.58 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Colin McRae Rally 2005 Plus EUR FULL ISO 1.58 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,562 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Colin McRae Rally 2005 Plus EUR FULL ISO 1.58 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

kerem436

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
11
0
1
arşiv bozuk diyor. winrarım7zip özelliği olmasına rağmen ayrı bi 7zip programı yükledim yine olmadı. partlar sorunlu mu? bi ilgilenirsen sevinirim hako

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,298
113
arşiv bozuk diyor. winrarım7zip özelliği olmasına rağmen ayrı bi 7zip programı yükledim yine olmadı. partlar sorunlu mu? bi ilgilenirsen sevinirim hako
Partlarda hiçbir sorun yok çünkü indirip denedim...

Son düzenleme:

kerem436

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
11
0
1
hako bişey diycem gülecen:D sorun part eksikliği değilmiş. 7zip uzantısından sonra 001 002 003 part sıraları yanlış olduğu için program tanımamış. teşekkürler indirdiğim 1.5gb boşuna gitmedi:D 7zip çok güzel sıkıştırıyor ama sıkıntılı. bişey daha diyecem HAKO isminin gerçek sahibi yabancı mı. indirdiğim dosyalardan hello I am hako yazıyo :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,298
113
bişey daha diyecem HAKO isminin gerçek sahibi yabancı mı. indirdiğim dosyalardan hello I am hako yazıyo :D
Bunu duymamış olayım....Yine iyi okumamışsın orada tam da şöyle yazar : I am hako from Turkey... Ama benim çok taklidim vardır ararsan bulursun...

cemmsah

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2014
3
0
1
Çok sağol Hako ama forum güncel değil ya çoğu yorum eskiden yapılmış forumu biraz canlandırın :D Daha çok şey paylaşın.