tsk
grizmanpr Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 9, 2022 6 2 3 Eyl 9, 2022 #136 dorukhan' Alıntı: Audio: English, French (France), German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish Text: Chinese (Traditional), Czech, English, French (France), German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish FW 8.00 [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... citten bu yunu ne zamandır arıyordum
dorukhan' Alıntı: Audio: English, French (France), German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish Text: Chinese (Traditional), Czech, English, French (France), German, Italian, Japanese, Polish, Russian, Spanish, Turkish FW 8.00 [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... citten bu yunu ne zamandır arıyordum
jonah410 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Mar 23, 2022 62 0 6 Eki 6, 2022 #137 oyunda beyaz top gibi yuvarlak yuvarlak bozulmalar var bu şekilde olan varmı defalarca denedim indirdim sorun devam ediyor
oyunda beyaz top gibi yuvarlak yuvarlak bozulmalar var bu şekilde olan varmı defalarca denedim indirdim sorun devam ediyor