Teşekkürler
karaerdi Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 28, 2009 671 132 43 44 Çarşamba saat 4:18 PM'de Öne çıkan konu #11 Teşekkürler
aliomrpro Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Nis 19, 2026 15 0 1 Çarşamba saat 4:41 PM'de #12 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Emeklerine sağlık
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Emeklerine sağlık
Portal3 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 28, 2023 402 148 43 Çarşamba saat 7:08 PM'de #15 Emeğinize sağlık.
srt Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 27, 2024 137 24 18 Çarşamba saat 8:31 PM'de #16 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Proje Yöneticisi ☆Arif02 Çeviri: ☆türkçe-oyun çeviri Paketleme: ☆Arif02 Not:arkadaşlar yama ps3 döneminde paylaştığım bie yama idi pekrar düzenleyip ps4 uyarladım ve küçük bir pkg oluşturdum sizler için PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM TÜRKÇE YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Uyumlu Oyun Linki [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Chassis Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ağu 17, 2025 206 50 28 Çarşamba saat 9:37 PM'de #17 eline sağlık.
ertu2016 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ May 1, 2024 186 84 28 Dün 12:07 AM da #18 Emeğinize sağlik