Donma Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde domestoss tarafından oluşturulan Donma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,517 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Donma Sorunu
Konbuyu başlatan domestoss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan domestoss

domestoss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 26, 2009
3
0
1
44
HDD li ps2 ye bilgisayardan winhiip programı ile 5-6 tane oyun yükledim.Tabi önce oyunları Magicİso programı ile isoya çevirdim.Oyunlar ps2 de çalıştı ama çoğu zaman nedensiz yere donup duruyor.Yani oyun açılıyor ama bir süre sonra siyah ekran geliyor donup kalıyor.Reset atmak zorunda kalıyorsun.Bunun nedenini söylerseniz sevinirim.Acaba İsoya yanlış çevrilmiş ya da mod seçenekleri yanlış yapılmış olabilirmi ?Oyunları HDD ye yüklerken bi sorun olmadı.Hdloader versiyonu eski ve bana sorun Hdloader versiyonunun eski olasından kaynaklaynıyor gibi geliyor.Gerçek neden bu olabilirmi ?Uzmanlarda cevap bekliyorum teşekkürler

boronzox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2009
226
0
16
Vallahi konudan pek çakmam ama yanlışlıkla CSO'ya dönüştürmüş olmayasın diyeceğim.CSO'yu ps2 çalıştırır mı onu da bilmiyorum ama psp'de böyle donma sorunlarını iso yerine cso formatına çeviren insanlar yaşıyor.
Bir kontrol et istersen.
Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum kendi çapımda.Mesajım yanlışsa mod arkadaşlar silsin lütfen.
Saygılar efenim :)

domestoss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 26, 2009
3
0
1
44
Çevirdiğim oyunların uzantısı iso.Bir yanlışlık yok yani.