- Ara 31, 2021
- 52
- 6
- 8
Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Benim başıma şöyle olay geldi. Ps4 Fat kasa Japon versiyon ( mat olmayan açma kapama tuşu sensor olandan hani açılınca fotoepilepsi uyarıyı Japonca yazan versiyondan) Bir haftadır oyunların verisini kendiliyinden siliyor oyunu oynarken donma veriyor açılır gibi oluyor yeniden donma veriyor sonra ana menyuya çıkıyor 34878-0 bu hata kodunu veriyor.
Araşdırdım HDD sorunu yada veritabanını yeniden oluştur oldunu buldum. (SAFE MOD) da onu yapdım açılınca ana menuda oyunlarımın hepsi gitmiş. Depolamadan baktım 88 GB boş alan gözüküyor. Yine anlam veremedim kütüphaneye bakdım ordada oyun falan yok. Bir reset atdım. Açılınca temalarımda gitdi. Bu sefer HDD yi deyiştirib sistemi yeniden kurdum. Bu arada sistem yazılımım 9.00 JB kullanıyorum.. HDD yi deyişib sistemi kurdukdan sonra oyunu yeniden kurdum aynı problem yine oldu. Donma,oyundan atma aynı hata kodu falan. Bu sefer SSD takıp sistemi kurdum. Oyunu yeniden kurdum. Aynı sorun yeniden devam ettdi.
Usb depolama kullandım oyunu usb üzerindeki HDD-e kurdum (3.0 destekli)
Aynı problem yeniden devam etti.
Browser-den farklı exploit kullandım.Yine aynı yine aynı!
Sizce sorun nereden kaynaklı ola bilir?
Kimin başından böyle bir olay geçdi.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Araşdırdım HDD sorunu yada veritabanını yeniden oluştur oldunu buldum. (SAFE MOD) da onu yapdım açılınca ana menuda oyunlarımın hepsi gitmiş. Depolamadan baktım 88 GB boş alan gözüküyor. Yine anlam veremedim kütüphaneye bakdım ordada oyun falan yok. Bir reset atdım. Açılınca temalarımda gitdi. Bu sefer HDD yi deyiştirib sistemi yeniden kurdum. Bu arada sistem yazılımım 9.00 JB kullanıyorum.. HDD yi deyişib sistemi kurdukdan sonra oyunu yeniden kurdum aynı problem yine oldu. Donma,oyundan atma aynı hata kodu falan. Bu sefer SSD takıp sistemi kurdum. Oyunu yeniden kurdum. Aynı sorun yeniden devam ettdi.
Usb depolama kullandım oyunu usb üzerindeki HDD-e kurdum (3.0 destekli)
Aynı problem yeniden devam etti.
Browser-den farklı exploit kullandım.Yine aynı yine aynı!
Sizce sorun nereden kaynaklı ola bilir?
Kimin başından böyle bir olay geçdi.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.