PS4 PKG OYUN DOOM Eternal EUR-USA (v1.00) + (v1.27 UPDATE) + DLC CUSA13275 ve CUSA13338 FULL PKG 90.8 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan DOOM Eternal EUR-USA (v1.00) + (v1.27 UPDATE) + DLC CUSA13275 ve CUSA13338 FULL PKG 90.8 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,091 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı DOOM Eternal EUR-USA (v1.00) + (v1.27 UPDATE) + DLC CUSA13275 ve CUSA13338 FULL PKG 90.8 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan panditon000000

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,122
16,343
113
Byesmer @Byesmer Mediafire dan tüm partları indirdim ve açtım. Hiçbir hata almadım. Çıkan klasörlerdeki küçük partları da açıp pkg dosyalarını buldum. Yani partlarda hiçbir problem yok. Sende bir part bozuk inmiş.

İlk partları açarken winrar bozuk part olduğu zaman hata mesajı verir ama partları açmaya devam eder. Bu mesajı takip etmezsen bozuk partı göremezsin. İlk partları açarken winrar ı takip et. Mutlaka bir partta hata verip diğer partları açmaya devam edecek. O mesajı okursan hangi partın bozuk olduğunu yada eksik indiğini görürsün. O bozuk partı silip sadece o partı yeniden indirmen gerekirdi.

Ama ben yinede sendeki bozuk yada eksik olan küçük r68 ve s58 i upload ettim. sendeki partları bunlarla değiştir. Ama bundan sonra yukarıda anlattıklarımı unutma...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Byesmer

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
289
57
28
Şuan eskisini silerken lanet hardisk hesaplanıyor diyor sinir etti yaw hdd alsaydm deneseydim hako @hako baba Call of duty 4 black ops indirdim sildim offline oynanmıyor hikaye modu var mı çözümü hikaye modu oynamak için

kojiro77z

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2024
4
0
1
Hi, first of all thank you for this site which is truly incredible, then... a question that I didn't understand, but if I want to use these games on the emulator with the PC, do I have to download the "Backport Patch" files? Or are these just for the console?
Merhaba, öncelikle gerçekten inanılmaz olan bu site için teşekkür ederim, o zaman... anlayamadığım bir soru ama bu oyunları PC ile emülatörde kullanmak istersem " Backport Patch" dosyaları? Yoksa bunlar sadece konsol için mi?

I'm Italian and I'm using google translate :)

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,122
16,343
113
v1.26 son güncelleme ve tüm DLC leri ile beraber USA sürüm eklendi...

blackwing

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2008
672
135
43
hako @hako selam duplex sürümünün 1.27 update yüklermisin.