Android Türkçe Yama Dredge: Complete Edition Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.5.18] - Bayram Hediyesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Dredge: Complete Edition Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.5.18] - Bayram Hediyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Dredge: Complete Edition Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) [1.5.18] - Bayram Hediyesi
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan raulinho

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
585
4,081
93
Siteye Git
Dredge: Complete Edition Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Dredge: Complete Edition Mobil Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Tekrar merhabalar. Yeni bir oyunun (Dredge: Complete Edition) türkçe yaması ile burdayım.
Yama düzenlenmiş yapay zeka Çevirisidir.
%100 şekilde çevrilmiştir.
yamada türkçe karakterler vardır ancak font desteği yoktur.
oyunun en son sürümüne göre hazırlanmıştır.
Bayrama özel olarak hazırlanmıştır.

Araçlar için Nesrak1'e ve NooB (Thanks a lot)'a Teşekkürlerimi sunuyorum.
Tüm Bölümlerin kilidi açık şekilde modlayan ApkAward ekibinede teşekkür ediyorum.

KURULUM
indirdiğiniz arşivi ZArchiver ile boş bir klasöre çıkardıktan sonra .apk dosyasının üstüne tıklayıp kurun.

OYNANIŞ VİDEOSU
Eklenecektir...

HAKKINDA
DREDGE, karanlık bir tarafa sahip olan ve büyük beğeni toplayan tek oyunculu bir balıkçılık macerasıdır. DREDGE: Complete Edition, Ana Oyunu ve üç DLC paketini bir araya getiriyor.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

TOOL
NESRAK1
NOOB

ANDROID PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

XiXi

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 12, 2026
11
16
3
Hey yerayay bir tane hata ile karşılaştım bu yamadan kaynaklı mı emin değilim ama ben çözemedim bu kuru Rıhtım varya 4. Gün açılan yeni yer orası bir kere açıldıktan sonra tekrar açılmıyor basınca hiçbir şey çıkmıyor ve hiçbir yere basamıyorsun bir tane normal APK indirdim ve test ettim onda böyle sorun olmuyor bir iki tane de eksik çeviri vardı ama onlar çokta önemli değil ama yine de SS aldım istersen onları da atarım

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
585
4,081
93
Siteye Git
Hey yerayay bir tane hata ile karşılaştım bu yamadan kaynaklı mı emin değilim ama ben çözemedim bu kuru Rıhtım varya 4. Gün açılan yeni yer orası bir kere açıldıktan sonra tekrar açılmıyor basınca hiçbir şey çıkmıyor ve hiçbir yere basamıyorsun bir tane normal APK indirdim ve test ettim onda böyle sorun olmuyor bir iki tane de eksik çeviri vardı ama onlar çokta önemli değil ama yine de SS aldım istersen onları da atarım
Evet kuru Rıhtım bende de açılmıyor. Ama bunun benim cihazım la ilgili bir sorun oldugunu düşünmüştüm. ApkAward dan orijinal APK yı denedin mi? Bı sorun varmı?

XiXi

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 12, 2026
11
16
3
Evet kuru Rıhtım bende de açılmıyor. Ama bunun benim cihazım la ilgili bir sorun oldugunu düşünmüştüm. ApkAward dan orijinal APK yı denedin mi? Bı sorun varmı?
Evet sana yazmadan orijinal apkaward apksını denedim bir sorun yoktu

raulinho

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2026
5
2
3
Dredge: Complete Edition Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Dredge: Complete Edition Mobil Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Tekrar merhabalar. Yeni bir oyunun (Dredge: Complete Edition) türkçe yaması ile burdayım.
Yama düzenlenmiş yapay zeka çeviridir.
%100 şekilde çevrilmiştir.
yamada türkçe karakterler vardır ancak font desteği yoktur.
oyunun en son sürümüne göre hazırlanmıştır.
Bayrama özel olarak hazırlanmıştır.

Araçlar için Nesrak1'e ve NooB (Thanks a lot)'a Teşekkürlerimi sunuyorum.
Tüm Bölümlerin kilidi açık şekilde modlayan ApkAward ekibinede teşekkür ediyorum.

KURULUM
indirdiğiniz arşivi ZArchiver ile boş bir klasöre çıkardıktan sonra . apk dosyasının üstüne tıklayıp kurun.

OYNANIŞ VİDEOSU
Eklenecektir...

HAKKINDA
DREDGE, karanlık bir tarafa sahip olan ve büyük beğeni toplayan tek oyunculu bir balıkçılık macerasıdır. DREDGE: Complete Edition, Ana Oyunu ve üç DLC paketini bir araya getiriyor.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

TOOL
NESRAK1
NOOB

ANDROID PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

[Gizli içerik]

elinize sağlık