PS4 Türkçe YAMA Duxa's Repackager ile Uyumsuz Olan Yamayı Elimizde Bulunan Oyun ile Uyumlu Hale Getirme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Duxa's Repackager ile Uyumsuz Olan Yamayı Elimizde Bulunan Oyun ile Uyumlu Hale Getirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,525 kez görüntülenmiş, 182 yorum ve 139 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Duxa's Repackager ile Uyumsuz Olan Yamayı Elimizde Bulunan Oyun ile Uyumlu Hale Getirme
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan foral42

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,364
49,089
113
Herkese merhaba :)

Arkadaşlar maalesef oyun linkleri zamanla silindiğinden yamaları güncelleme işi bizim için biraz zorlaşıyor. Bu nedenle bu yöntemi, yani Duxa's Repackager ile sizdeki ana oyun ile uyumlu bir yama nasıl oluşturulur onu göstereceğim.

Yamanın CUSA kodu ve elinizdeki oyunun CUSA kodunun aynı olması önemli.

Hatırlatmakta fayda var; Bu işlemi ana oyunlar için gösteriyorum, yani updatesiz yamalar için :) Updateli yamalar için kurulum aracımız da var.

Aşağıdaki videoyu izleyiniz:)

Duxa's Repackager Aracı
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,364
49,089
113
Bu işe güzel birde pc gerek tabiki 🙄
Öyle düşünme abim. Bende 2 tane laptop var, birini kardeşimle kullanıyoruz. Bu kullandığımız laptop 2015 yılında alınmış bir laptop. Yani bu ve benzeri işlemler işin o kadar da ahım şahım bir PC'ye gerek yok. Her bilgisayar yapar bu işlemi.

Diğer 1 sene önce aldığım SSD'li laptop'ta köşede duruyor, arada kullanıyorum onu da.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,979
1,857
113
Öyle düşünme abim. Bende 2 tane laptop var, birini kardeşimle kullanıyoruz. Bu kullandığımız laptop 2015 yılında alınmış bir laptop. Yani bu ve benzeri işlemler işin o kadar da ahım şahım bir PC'ye gerek yok. Her bilgisayar yapar bu işlemi.

Diğer 1 sene önce aldığım SSD'li laptop'ta köşede duruyor, arada kullanıyorum onu da.
Hadi bakalım şimdi yaktım seni.😂 benim külüstür 2008 model.Sadece açılışı 4dk sürüyor 😁

Groken

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2025
1
1
0
Herkese merhaba :)

Arkadaşlar maalesef oyun linkleri zamanla silindiğinden yamaları güncelleme işi bizim için biraz zorlaşıyor. Bu nedenle bu yöntemi, yani Duxa's Repackager ile sizdeki ana oyun ile uyumlu bir yama nasıl oluşturulur onu göstereceğim.

Yamanın CUSA kodu ve elinizdeki oyunun CUSA kodunun aynı olması önemli.

Hatırlatmakta fayda var; Bu işlemi ana oyunlar için gösteriyorum, yani updatesiz yamalar için :) Updateli yamalar için kurulum aracımız da var.

Aşağıdaki videoyu izleyiniz:)

Duxa's Repackager Aracı
[Gizli içerik]
Ben Caner boş bir adamım.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,364
49,089
113
Ben Caner boş bir adamım.
Sen boş bir adamsın Caner. Her konuya zıplıyorsun. Ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaradığın yok, pardon bir de yama çalma vardı. Şerefli olmanı bekliyorum Caner!

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,717
5,339
113
Sen boş bir adamsın Caner. Her konuya zıplıyorsun. Ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaradığın yok, pardon bir de yama çalma vardı. Şerefli olmanı bekliyorum Caner!

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Adam şerefiyle çalıyor 🤣😂🤣😂🤣😂

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,364
49,089
113
Herkese tekrardan merhaba :)

Arkadaşlar kırık link, uyumsuz biryama varsa, bu konudaki programı kullanabilir ve bana özelden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Konular çok olduğu için takip edemiyorum :)

Herkese iyi forumlar dilerim.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,717
5,339
113
Herkese tekrardan merhaba :)

Arkadaşlar kırık link, uyumsuz biryama varsa, bu konudaki programı kullanabilir ve bana özelden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Konular çok olduğu için takip edemiyorum :)

Herkese iyi forumlar dilerim.
Program muragram ugrasamam bozuk denk gelirse düzelt gönder derim 🤣😂