PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 26 [NİSAN’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 26 [NİSAN’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,725 kez görüntülenmiş, 358 yorum ve 215 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 26 [NİSAN’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yigitt16

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
156
43
Dostlar siz bence bir cafeye gidip storedan satın alınmış normal ps5 fc26 oynayın sonra evinize gidince ps5 inizden y2jb yapıp oynayın. Bakın bakalım görsel olarak ne fark göreceksiniz.
Bu oyun ile cafede ki oyun arasında bir fark yok çünkü oyunlar port edilmiyor dump ediliyor yani orijinal oyuna sahip olan biri oyunu dump edip sonra internete yüklüyor. Oyunlar arasında ki tek fark oyunun ps4 ve ps5 arasında olur. Aralarında ki farkı da şu şekilde anlayabilirsin oyunun ps4 versiyonunda hypermotion özelliği yok sadece ps5 versiyonunda var. Geri kalan ufak tefek farklar da güncellemeden ya da tv den kaynaklanır. Ayrıca oyunun dosyalarını kontrol ederseniz oyunun ps5 versiyonununa ait olduğunu anlarsınız.

rosetepe

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2020
167
87
28
Bu oyun ile cafede ki oyun arasında bir fark yok çünkü oyunlar port edilmiyor dump ediliyor yani orijinal oyuna sahip olan biri oyunu dump edip sonra internete yüklüyor. Oyunlar arasında ki tek fark oyunun ps4 ve ps5 arasında olur. Aralarında ki farkı da şu şekilde anlayabilirsin oyunun ps4 versiyonunda hypermotion özelliği yok sadece ps5 versiyonunda var. Geri kalan ufak tefek farklar da güncellemeden ya da tv den kaynaklanır. Ayrıca oyunun dosyalarını kontrol ederseniz oyunun ps5 versiyonununa ait olduğunu anlarsınız.
Kardeşim ben senin dediğini denedim bizzat tecrübe ettim iki farklı makinede. Store da bile iki farklı versiyon satılıyor neden acaba ?

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
190
484
63
Dostum cevap için epey zahmet etmişsin. Tebrik ederim. Ben ise baktım arkadaşın bilgisi yok artık uğraşmadım cevap yazmaya.