PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,025 kez görüntülenmiş, 215 yorum ve 95 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
274
59
28
Adını düzenleyip sonu pkg olacak şekilde attım ama kurmadı. Başka bir işlem mi yapmam gerek
Hocam siz neyin adını düzenleyiniz v neyi pkg olarak yaptınız mı hic mi bilmiyrosunuz oyun exfat değilse program ile oyunu exfat olarak yapacaksınız sonra konsol oyunu görünce unlock pkg kurup oyunu açacaksınız okadar basit. Sonu isim değiştirme vs yok kesinlikle

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
81
5
8
42
Hocam siz neyin adını düzenleyiniz v neyi pkg olarak yaptınız mı hic mi bilmiyrosunuz oyun exfat değilse program ile oyunu exfat olarak yapacaksınız sonra konsol oyunu görünce unlock pkg kurup oyunu açacaksınız okadar basit. Sonu isim değiştirme vs yok kesinlikle
Kusura bakmayın çok bilmiyorum. Siteminizde haklısınız. Yordum sizi. Oyun exfat şeklinde yüklü psde. Sizin bana attığınız dosyayı olduğu gibi attım görmedi ps. Dosya adı pkg ile bitmiyordu ben de düzenledim ama yükleme hatası verdi. Yardımınız için teşekkür ederim. Halletmeye çalışacağım.

sorunu çözdüm. gönderdiğiniz linkteki download beni başka yere yönlendirmiş 770 mb bir dosya indirmiş. yani sahte. o yüzden olmamış.doğru dosya inince oldu.teşekkür ederim. tekrardan kusura bakmayın.

CLICK TV DIGITAL

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2026
2
0
1
[CITA="dorukhan, publicación: 1190635, miembro: 13349"]

PPSA34015
Juego (v01.000.003)

Audio: inglés, francés, español

Idiomas de la pantalla: árabe, chino (tradicional), checo, neerlandés, inglés, francés (Francia), alemán, italiano, coreano, noruego, polaco, portugués (Brasil), portugués (Portugal), ruso, español, español (México), sueco, turco

Funciona en la versión 12.xx y superiores.

Contraseña RAR: mcpsp.com

[Contenido oculto] [Contenido oculto] [Contenido oculto]​
[/CITA]

Karakaplan5151

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2026
2
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
274
59
28
Kusura bakmayın çok bilmiyorum. Siteminizde haklısınız. Yordum sizi. Oyun exfat şeklinde yüklü psde. Sizin bana attığınız dosyayı olduğu gibi attım görmedi ps. Dosya adı pkg ile bitmiyordu ben de düzenledim ama yükleme hatası verdi. Yardımınız için teşekkür ederim. Halletmeye çalışacağım.

sorunu çözdüm. gönderdiğiniz linkteki download beni başka yere yönlendirmiş 770 mb bir dosya indirmiş. yani sahte. o yüzden olmamış.doğru dosya inince oldu.teşekkür ederim. tekrardan kusura bakmayın.
Bendeki unlock pkg birkaç MB falan onu kursaniz calisir