PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,180 kez görüntülenmiş, 313 yorum ve 137 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

cembayrak

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2024
2
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
teşekkürler

kpln04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2014
258
83
28
hocam oyun rardan 179gb olarak çıkıyo anlamadım
Klasör olan oyunların boyutu yüksek oluyor, hiçbir sıkıştırma yok çünkü. Kendiniz Klasör formatını exfat , ffpkg ya da ffpfsc yapabilirsiniz ya da direkt o formatta indirebilirsiniz. Ps4te olan direkt kurduğumuz pkg formatı şu an 11.60 versiyon ve altında çalışıyor. O yöntem tüm sürümlere gelecek bekliyoruz, pkg; sıkıştırma ve performans olarak en iyisi deniyor ve en kolay yöntem. Klasör, exfat ya da ffpfsc oyunları USB ya da HDD içine (taşınabilir SSD olması ya da 2.5 inç ssdlere usb aparat alıp kullanabilirsiniz) homebrew adlı klasör açıp oyunları buraya kopyalayın. Eğer oyunları konsolun hafızasına atacaksanız data/homebrew klasörüne atacaksınız.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
301
61
28
reis rardan çıkardım PPSA olan dosya var download0 var bide decrypted var ppsa olanı exfat yaptım ps5 gördü unlock pkg kurdum ama açılmıyor hata veriyor lütfen yardım et be detaylı yazarsan hangi uygulamayı kullandın tam olarak falan benim sürüm 13.20
Ustam ppsa dosya klasörünün içine önce backport dosyalarını indir oraya kopya h peşine değiş de sonra exfat biçimine biçimlendir konsola bağla görsün unlock yap açılıyor bend eoyle

caiser2665

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
101
36
28

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

Teşekkürler

Bozata

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2026
1
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)